- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Takovou hlouposti se muzou zabyvat jenom Cesi. Prazska sunka je jako Francouzske brambory, videnske parky nebo vidensky rizek. Nebo hamburger. Ze se jednoznacne jedna o druh a ne o znacku, ukazuje i fakt, ze by nikoho nenapadlo to napsat s velkym pismenem. A ze se to prodava ve vsech moznych restauracich, aniz by se ten vyrobek tak jmenoval. Vychcany chlapik a impotentni justice, tak by mel znit nadpis clanku.
Ještě si měl nechat zaregistrovat výrazy jako : jídlo, vidlička, talíř, servírka, barman a pro sebe MAGOR.
je to stejna sorta jako ten, co si chtel nechat zaregistrovat Clovece nezlob se...jestli by chtel, aby se prazska sunka vyrabela jen tradicnim zpusobem, musi na to jit jinak, ne tak, ze ji bude moct vyrabet jen on...
Ovšem patrně udělal na novináře idnes velmi dobrý dojem - řekl bych, že článek je k němu až nezvykle přátelský.
si zaregistruju všechna slova a lidi budou platit za to že mluví, to je na hlavu
Jakmile by někdo vlastnil název pražská šunka, nemohly by pod tímto názvem prodávat strojově oddělené maso obarvené a ochucené... a to se jim nelíbí.
jenze by ho pod timto nazvem nemohl prodavat ani ten, kdo prazskou sunku dela poctive starym zpusobem
a je vynikající.Myslím,že ten název už zaregistrovat nelze.
presne tak ... prazska sunka neni vubec zaslou znamkou ... to jen mozna u nas. ve Vidni si vsude koupite prazskou sunku ... a svete div se, neni z Prahy, ale prave z Italie ... ;-)