Diskuze

Reportáž: omáčka z rajčat musí téct rychlostí jeden centimetr za sekundu

Továrna nedaleko Lisabonu je prosycená vůní kečupu. Portugalským závodem firmy Heinz putují tuny rajčat, které se zde mění v koncentrovanou rajskou pastu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

babacek

10. 9. 2008 7:02
Heinz

Heinz mne vždy chuťově vyhovoval.R^

0 0
možnosti

Potatovi

9. 9. 2008 18:35
eh ?

rajčata se oloupou v odstředivce 8-o ?? A jak ty vole 8-o ?? Ručně nožem je to děsná morda, ta slupka drží jak přibitá, to by ta odstředivka musela rotovat 1 km/sec, aby se ta slupka oddělila, jenomže jádro rajčete rotuje spolu se slupkou, takže je to nemožný ;-O 

0 0
možnosti

Martin

10. 9. 2008 8:37
Re: eh ?

velice jednoduše. zkoušel jsi někdy rajče přelit vařící vodou? na spodní straně rajčete udělám nožem malý křížek, přeliju vařící vodou a jde to samo. Neříkej že to nejde, řekni že to neumíš:-)

0 0
možnosti

karel

9. 9. 2008 15:51
mě hlavně zajímá

jestli se tam dá levně zaprcat

0 0
možnosti

Hucul

9. 9. 2008 13:28
Kecup.... mmmm!

Manzel drzi specialni dietu kvuli exemu. Moc toho jist nemuze. Vcera mi doslo, ze jak jim porad s nim, zacal mi priserne chybet kecup. Nasla jsem v lednicce Heinz a strasne se s nim splacala.

0 0
možnosti

janča

9. 9. 2008 13:08
rajčata

slyšela jsem, že zelený rajčata jsou jedovatý. Co je na tom pravdy a proč?

0 0
možnosti

bonton

9. 9. 2008 13:13
Re: rajčata

Jestli si to nepletete s bramborama... Ze zelenych rajcat se pokud vim taky pripravuji ruzne pochutiny, takze tam bych ten jed necekal .-)

0 0
možnosti

tmf

9. 9. 2008 13:03
pěkné

zítra bude v Cestování reportáž z Portugalska a pan Langer také dobře splnil úlohu pro svou firmu.

0 0
možnosti

Belzebub.Pekelny

9. 9. 2008 13:03
Otma a Hainz

je to možná tak 2 roky nazpět co se Hainz neuspěšně snažil od Hamé odkoupit Otmu, takže asi respekt!

0 0
možnosti

bytostQ

9. 9. 2008 12:09
Miluju kečupy

a souhlasím s p. Langerem níže, že Kand je skutečně vynikající kečup, i když o jeho výrobě a složení nic nevím.R^R^

0 0
možnosti

bonton

9. 9. 2008 13:06
Re: Miluju kečupy

Kupujeme kecupy zasadne ve skle, kvuli sterilizaci. Ty v plastu pouze v sebeobrane, resp. pouze kdyz ho treba nekam prevazime a hrozilo by jeho rozbiti. Rozdily mezi kecupy jsou znacne, o jejich "skutecnem" slozeni taky mnoho nevim, ale u nas zcela jednoznacne vitezi Kand,  je fakt vynikajici...

0 0
možnosti

Don_Alex

9. 9. 2008 11:15
:-))))

Bavi me lidi, kteri mudruji nad kvalitou levnych kecupu... lidi proberte se, levne kecupy nikdy nebudou dobre, protoze kdyby byli kvalitni, tak na nich podnik zkrachuje, proto se nastavuji vsim moznym, a nejen skrobem....

0 0
možnosti

Šilhánek

9. 9. 2008 9:29
Viskozita kečupu

Kečup pomalý je hustý, s velkou viskozitu, a proto se ředí. Kečup příliš rychlý, s malou viskozitou, je ten nekvalitní !

zdraví

Učitel ve výslužbě

0 0
možnosti

ja

9. 9. 2008 9:39
Re: Viskozita kečupu

Nizka viskozita? Neni problem, pridame vice skrobu nez obvykle, zahustime a hned mame kvalitni produkt. ;-)

0 0
možnosti