Diskuze

Kozel by se mohl vařit i v Japonsku, zvažuje Prazdroj

Plzeňský Prazdroj uvažuje o tom, že by se část objemu Velkopopovického Kozla, určená pro asijský trh, vařila pod licencí v Japonsku. Šlo by o první přímý vstup Prazdroje do domovské země své mateřské společnosti Asahi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kozla zacali tento rok prodavat i u nas, Dawson City, Yukon. Za 3 kanadske dolary - nekupte to.:-)

0 0
možnosti
VK

Tam u vás bych se raději držel něčeho teplhéo, nebo silnějšího - Whiskey.

Mějte se. ;-D

0 0
možnosti
TT

Neměl by v tomto případě zasáhnout slovutný nový ministr zahraničních věcí a dojednat se společností upuštění od záměru? Já si tedy válku proti Japoncům nepřeju ani v nejmenším. :-/

1 0
možnosti
MB

A důležité suroviny včetně vody, jenž dělají pivo specifické, tam budou vozit jak ? Na těch lodích, vlacích a pod. jenž tam teď vozí hotové pivo ? :-/

0 0
možnosti
Foto

Kdysi, to uz je hodne let jsem byl s jednim manazerem v Prazdroji. A on mi rekl podstatne sdeleni. "Vite, my zname presne slozeni nasi vody. Kolik obsahuje mineralu tech a tamtech.. A my si dokazeme vodu s temito vlastnostmi vyrobit kdekoliv na svete"

0 0
možnosti
MV

Jsem mysela, ze je na fotce Jarda Jagr..;-D

0 0
možnosti
Foto

A uz jste pratele slyseli nebo i ochutnali piva s nazvy: Staropilsen, Pražačka, Czech Heritage beer, atd.......Pouze parazitovani na ceskych nazvech. Vyrabi se toho mnoho a jde to zejmena na vychod. Ale jde tam toho pod ruznymi nazvy opravdu hodne.

0 0
možnosti
RB

To je jedno kde ten humus budou vařit.

3 0
možnosti
TH

Nevidět v korejském Seoulu vývěsku Kozel a točeného Kozla, tak bych se této zprávě docela divil. 

0 0
možnosti
NM

Pořád si na něj sypou skořici?

0 0
možnosti
JF

J88a60n 52F47a76n58t25a

11. 7. 2018 16:29

A v Popovicich budou pestovat rejzi a delat sushi.

7 0
možnosti
PE

P95e35t47r 85E94l33i65á24š

11. 7. 2018 17:39

Asahi se v Praze vaří celkem dlouho...

1 0
možnosti
Foto

Tak aby se prestal jmenovat Velkopopovicky. Ja uz jsem videl Kozla v Bratislave, ktery je uvareny v pivovaru Šariš.

1 0
možnosti
NM

Čím to asi bude...

0 0
možnosti
TM

Od chlapů slyším, že Kozel jen před výplatou, od žen ale i to, že jim Kozel moc chutná. Čím to je? :)

0 0
možnosti
TP

T72o86m26á88š 32P33í49c84l

11. 7. 2018 16:40

Z portfolia Prazdroje zastupuje sladší chutě (oproti středovému Gambrinusu a hořkému Radegastu). A ženy preferují, když je chuť trochu sladší.

1 0
možnosti