Diskuze

Nestlé nasazuje do Česka levnější sladkosti. Evropa chudne

Zavřeným peněženkám Evropanů kvůli ekonomickým problémům se musí přizpůsobit také velcí potravináři včetně skupiny Nestlé, do níž patří značky, jako je Kit Kat, Nescafé, Nesquik nebo tuzemský Orion. Levné potraviny mířící hlavně na lidi s nižšími příjmy se už začínají prosazovat i v Evropě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

z.pepa

21. 10. 2012 20:57
Když mi to bude chutnat

Tak si to kupovat budu, když mi to chutnat nebude, tak prostě nebudu.

V čem je problém?

0 0
možnosti
VM

V_OOOO

20. 10. 2012 14:13
Bohužel...

...stačí se mnohdy podívat na zemi původu nebo dokonce složení.

Je to tragické, jak dopadla firma Orion pod vládou Nestlé.

2 0
možnosti
O

Osszever

19. 10. 2012 22:56
Chjo

Kdyby si aspoň na nic nehráli a pojmenovali to Low-cost nebo tak nějak. A že kvalita je stejná jako u jejich běžných výrobků (tedy mizerná) jim může věřit tak leda blb. Osobně už sračkoidy z hypermarketu kupuju co nejméně a snažím se hledat malé kvalitní řeznictví, místní cukrárnu, kde dělají např. vlastní zmrzlinu z ovoce atd. A cenový rozdíl je kupodivu zanedbatelný - jinými slovy, jděte se s tou umělotinou bodnout.

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

20. 10. 2012 11:42
Re: Chjo

Haha, malé kvalitní řeznictví, HAHAHÁÁÁÁ.

0 0
možnosti
L

LaHa1

19. 10. 2012 17:51
Mě se nejvíc líbí,jak tady všichni kupují

pouze české,pouze kvalitní potraviny. Houby víte co jíte a kde se to vyrábí.Spousta potravin má pouze český název,vyrobena je kdoví kde.Znáte sýry z  Želetavy? A kde jsou vyrobeny? Na zadní straně obalu je malým písmem napsáno: Želetava je ochraná známka,nevyjadřuje místo původu.Takže klidně ze Slovenska a Polska. Blaník - hezký český název,vyrobeno v Německu, aj.

0 0
možnosti
A

alex0800

19. 10. 2012 12:27
Levnější znamená stejně kvalitní? :-DDDD

Tak takovéto tvrzení je stejný blábol, jako ekonomie založená na neomezeném růstu. Nic není neomezené, ba dokonce ani vesmír..

Akorát na poli ekonomie mohou být ovce a otroci blamážováni bláboly nýmandů, mnohdy i nemajetných ekonomů, bez ekonomického vzdělání.. Tací, co razí teorie hov*a, si zasluhují přece Nobelovu cenu za ekonomii..

Proč se neřeší fakt, že mezi EU, ruskem a USA vzniká nová, ještě temnější STUDENÁ VÁLKA, než ta kterou dnes dějiny devalvují na snůšku žvástů a pozměněných údajů. Viz třeba Tonkin(Viet-Nam war), Kubánská krize či vražda JFK pozdějším prezidentem USA.

Svět se nevrací do staré éry, naopak se řítí do mnohem temnějších vod a brzy to budeme moci, jako součást páté říše založené fašisty, poznat na vlastní kůži. Nejlepší diktátor dnešní doby je jistá A. Merkel. Oproti ní byl Hitler jen nýmand, který nedotáhl ekonomiku své propagandy a nepodmanil si židovské investory, kteří platili nejen holocaust, ale i celé tažení a vznik diktatury. Ti lidé mají dodnes opratě!

0 0
možnosti
S

SurvivorType

18. 10. 2012 22:18
Nestlé a kraft foods BOJKOTOVAT!!!

Tyto nadnárodní koncerny patří k největším likvidátorům lokálního zemědělství, pěstitelství, a celé planety vůbec. Mimochodem výborná čokoláda vyráběná v České republice Čechy je http://www.jordis.cz/  (a dokonce o nich vyšel článek na iDnes....). Žádné výrobky Nestlé ze zásady nekupuji už víc než rok a upozorňuji, že Nestlé je dokonce i Purina (ProPlan) krmivo pro psy a kočky. Naprosto nechápu, jak je možné, že v celém dlouhatánském regálu v hypermarketu není JEDINÁ zmrzlina ze smetany! Všechno jsou to blevajzy z rostlinných tuků, jak to lidi vůbec můžou kupovat? Čestnou výjimkou je Haagen Dazs, kterou ale mají zastrčenou bůhví kde, aby to lidi náhodou nenašli a nezjistili, jak chutná skutečná zmrzlina.

0 0
možnosti
MH

hruskova

18. 10. 2012 15:39
Opravdu?

Kdo si někdy koupil stejný produkt u nás  a např. v Rakousku či Německu, musí vědět, že kvalita je úplně jinde. Jak je možné, že stejná čokoláda chutná jinak - podle toho, zda-li byla koupena v bývalém východním bloku či v západním? Stejná receptura a dvě různé chutě???

4 0
možnosti
JM

Gemars Moše Dajan

18. 10. 2012 23:15
Re: Opravdu?

To už není stejná receptura.

0 0
možnosti
TV

tovog

18. 10. 2012 10:39
Popularly Poisoned Products

;-D;-D;-D !!!

1 0
možnosti
S

SHL

17. 10. 2012 16:40
Míchači s chlastem

hledali také úspory na nákladech (levnější suroviny), až je našli....

2 0
možnosti
ES

dwarf

17. 10. 2012 6:40
Nejlepší jsou nešizené koláče

z pekařství Kabát. V Jahodové, povidlové, jablečné, makové, tvarohové, švestkové. Za těmi klidně jedu přes půl města. Nějaké šizené přeslazené cukrovinky mě můžou milovat.

1 0
možnosti
TB

Frederica

17. 10. 2012 20:10
Re: Nejlepší jsou nešizené koláče

Zkuste koláče z Libeřského lahůdkařství (Na Knížecí třeba).....Kábat si ty jejich může strčit za klobouk....jsou vynikající,doporučuju !

0 0
možnosti