Diskuze

Leo Express spustí přímou linku do Krakova. Expanduje i v Německu

Český dopravce Leo Express začne s provozem pravidelného železničního spojení do polského Krakova 20. července. Z Prahy budou vlaky společnosti patřící podnikateli Leoši Novotnému mladšímu vyjíždět v pátek a v neděli a z Polska se budou vracet v sobotu a v pondělí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

to ma jezdit do pšonska 23:10 a ráno 6:19 je človek tam...........a jeste pekne v luzkovym voze!! a né vodpoledne a došmatlat tam v noci :-/

0 1
možnosti
KM

No to jsou časy tedy v Krakově před půlnocí.

No ale dokud bude Leo mít na celý vlak dvě toalety a to ještě kolikrát jede jen jedna tak pro mě je jasná volba EC ČD!

3 1
možnosti
MZ

Jaký první soukromý zahraniční dopravce ? Pomineme-li "soukromého dopravce" DA A.G. (podle práva soukromoprávní subjekt = soukromý dopravce), pak do Polska jezdila společnost UBB, dále jezdí společnost NEB (http://www.neb.de).

0 0
možnosti
LP

Spojení je pro polskou klientelu, pro české zákazniky je spojení k ničemu.

1 0
možnosti
VP

V67í74t 81P52r68č89í60k

25. 6. 2018 21:24

Dávám tomu tak půl roku. Maximálně.

2 0
možnosti

V pátek odpoledne do Krakova je velmi dobrý čas. Horší to je se zpátečním spojením. Proč si brát den dovolené a být už v jednu doma? I neděle odpoledne je pro ty, co přijedou na víkend dobrý čas. Ovšem časy zpátečních spojů jsou hrozné. Proč si brát den dovolené a být už v jednu doma?

2 1
možnosti
JH

J37i96ř98í 56H18o12d31a90n

25. 6. 2018 11:46

Ty časy jsou velmi špatně vybrane

5 1
možnosti
RJ

Ty časy jsou vybrané jednoduše tak, aby nebyla potřeba souprava navíc (je to to jen noční prodloužení existujícího spoje). Pro cestujícího z ČR nic moc (pro toho je lepší současné EC nebo EN Českých drah), ale lidem bydlícím v Krakově, co z nějakého důvodu chtějí navštívit Prahu, se hodit mohou.

3 0
možnosti
FD,I

Tak nevím, jestli si autor po sobě aspoň jednou přečte ty nesmysly, co napíše.

Spoje pátek/sobota a neděle/pondělí není jízdní řád založený na dvou zpátečních spojích denně, jak uvádí, ale na dvou spojích týdně. Nebo je to ještě jinak??

To teda mají na iDnesu neumělu. Buď jsem ma..r já, nebo někdo jiný.

6 0
možnosti
JN

Leo Expressem už ani do Libně. Páni manažeři, máte tři stovky z mého účtu zkonfiskovaného v souvislosti s "přechodem na GDPR"... A do konce života už ode mě neuvidíte ani korunu. Nevím, kde ve světě se zlodějům oplácí tím, že v zápětí se k nim okradený vrátí něco koupit. Rv

1 7
možnosti
MV

dojet do Krakowa ve 23, resp. o pulnoci, tak muzes jit rovnou spat. odjezd v 5 rano je taky nesmysl. aby tim lide jeli, tak musi byt vlak v Krakowe idealne v patek v18 vecer a odjezd kolem 13h v nedeli.

5 1
možnosti
RJ

Ano, ubytovávat se v hotelu o půlnoci nebo odcházet odtamtud v půl páte ráno je opruz.

Však ty časy jsou spíš pro Poláky, kteří v Krakově bydlí. Pro takto dlouhé spojení Praha-Krakow je ideální noční vlak. Však taky bývá v sezoně vyprodán.

4 0
možnosti