Diskuze

Soud řeší návrh na konkurz Firo-touru. V potížích je od loňského léta

Insolvenční soud začal zpracovávat žádost na vyhlášení úpadku české cestovní kanceláře Firo-tour. Insolvenční návrh na cestovní kancelář patřící mezi pětici největších v Česku podal jeden z jejích klientů. Firo-tour je v potížích od loňského léta, před pár dny musela přestat s prodejem zájezdů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Žádná škoda při zániku této CK. Stačila reportáž Černé ovce na České televizi. Bohužel díky pandemii Covid-19 zanikne více CK a autobusových dopravců.

1 0
možnosti
JB

To nic neřeší, i kdyby zkrachovaly všechny, Češi se rozlezou, Češi se rozlezou, bič Boží na vás, cestovatelé. Rv[>-]

0 3
možnosti
JP

mozna vas to prekvapi,a le cestovat je mozne i bez cestovnich kancelari a agentur ... to takhle clovek sedne k pocitaci, najde si let, ubytovani, a dalsi den je na druhe strane sveta.

4 0
možnosti
KN

FiroTouru je škoda několikrát jsme s nimi byli na dovolené a docela spokojenost.

4 3
možnosti
MK

Jak přesně se liší kvalitní cestovní kancelář od obyčejné cestovní kanceláře? Vím, je to asi hloupá otázka, ale s cestovními kancelářemi nikam nejezdím takže snad je legitimní.

(A jak se cestovní kancelář liší od internetového vyhledávače hotelů a prodejce letenek se ptát samozřejmě radši nebudu.)

1 0
možnosti
OV

To se nejak tak dalo cekat, to uplne zastaveni prodeje zajezdu byla asi tecka na konec. Ovsem jsem zvedav na dalsi CK, az zacnou lidi uplatnovat poukazy.

9 0
možnosti
PJ

P61e87t24r 11J24a93h48o60d92a

21. 4. 2021 17:28

Vydrží jen ty velke, malé ck budou mít problémy.

0 0
možnosti