Diskuze

Nabalil se a šel na odbavení. Návrhář neměl peníze na poplatek za kufr

Někdo se na letišti obává teroristického útoku, jiného frustruje mnohem běžnější hrozba: poplatek za extra zavazadlo. Přesně takové situaci čelil ve středu návrhář a cestující společnosti British Airways Ryan Carney Williams. Neměl peníze na to, aby zaplatil další zavazadlo, a tak se své věci rozhodl dostat na palubu mnohem kreativnějším způsobem. Všechny si je oblékl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chtěl upoutat pozornost, tak ze sebe udělal de-ila, každopádně má reklamu zadarmo a to byl asi účel...

1 0
možnosti

Když nedokážeš přiznat vlastní chybu, sveď to na rasizmus a tvař se že jsou všichni proti tobě. Klasická mentalita jakékoliv menšiny za posledních 10 let.

6 0
možnosti

zavazadla bez něj odcestovat nemohla, rozhodně ne letadlem, to se sakra hlídá a už jsem kvůli tomu stála na stojánce víc než hodinu, kdy se čekalo, jestli se dřív najde chybějící cestující, co odbavil zavazadla nebo se najde v zavazadlovém prostoru jeho kufr

od dob teroristických útoků na letadla prostřednictvím bomby v zavazadle, musí mít každý kufr v letadle i cestujícího jemuž patří v témže letadle

0 0
možnosti

Nemate pravdu. Zavazadla obcas odcestuji bez cestujiciho, ovsem do jine destinace. Dalsim pripadem, kdy zavazadla cestuji bez cestujiciho je, kdyz je na letisti zapomenou nalozit nebo nestihnou prestup. V takovem pripade cestuji zavazadla dalsim letem.

3 0
možnosti

Nemel penize na kufr jako zavazadlo, ale mel penize na druhou letenku? Tady neco nehraje...

2 0
možnosti

P37e37t70r 70Š56e32d51ý

18. 1. 2018 7:48

Už můj děda říkával "Problémy mají jenom blbci" ;-D

2 0
možnosti

autore, co znamená, že si oblékl 8 párů kalhot? to si jako oblékl šestnáctery kalhoty, vždy dvoje stejné???;-O

3 1
možnosti

Vy máte na sobě jednu kalhotu?

2 1
možnosti
Foto

Většina lidí vozí v zavazadle oblečení jedné velikosti, i návrháři dělají většinou modely pro jednu velikost. Nedovedu si představit, jak na sebe někdo dokáže navléct 8 kalhot a ještě se v tom případně pohybovat.

5 0
možnosti

Jako zkusil to, nevyšlo to, ale zkoušet hrát rasovou kartu, to je fakt moc.

4 0
možnosti