Diskuze

V Sydney koupili deset nových lodí. S lidmi ovšem neprojedou pod dvěma mosty

Zajímavou dopravní blamáž řeší v australském Sydney. Vláda se rozhodla, že pravidelný lodní provoz po řece Parramatta posílí deseti dalšími loděmi. Přišla však na to, že žádná z nich neprojede s pasažéry sedícími na horní palubě pod dvěma místními mosty. Opozice namítá, že tak to dopadá vždy, když se šetří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Ach jo, jako vzdycky.... Pomalu jak radio Jerevan.

Redaktori, "off-the-shelf" neznamena "z druhe ruky" ale znamena to standardni nabidku ("konfekci") versus "custom built" - delano na miru.

Lode jsou nove, ne z druhe ruky, vyrobene v Singaporskych a Indoneskych lodenicich.

To ze Labouristi (levice) se chytaji cehokoliv jen aby Liberaly pospinili je vec jedna, to ze takhle funguji na Parramate vsechny lode co maji vrchni palubu je vec druha. Z bezpecnostniho hlediska proste lide na vrchni palube byt nemuzou. Jedine vrchni palubu zrusit. Jenze to uz by pak nebylo "off-the-shelf" a takova modifikace by v konecnem dusledku stala mnohem vic.

1 0
možnosti
IK

To nemate lepsi zpravu z Australie, co tak treba stanne pravo v Melbourne kvuli druhe vlne coronaviru, Uz to tu mame 3 tydny a potrva az do 13,zari. Zakaz vychazeni od 8 vecer do 3 rano v celem 5 milionovem Melbourne, Koho cgyti policie $1650 pokuta. Cele Melbourne je obkliceno armadou a policii aby nikdo nemohl roznest nakazu do zbytku statu, kde je zatim minimalni. Virus se diky zamestnancum dostal i do stovky domovu duchodcu kde umiraji denne po desitkach. Druha vlna je trikrat silnejsi nez ta prvni. Vse zavinila vlada Victorie benevolentnim pristupem ke karantene navratilych Australanu ze zahranici ( spavne cti cinskych a indickych Australanu), pak uz se to nabalovalo jako snehova koule.

2 1
možnosti
MM

Jakožto dlouholetý občan státu Victoria žijící vMelbourne tě musím upozornit ze nejenže v různých směrech panikaříš, přeháníš, projevuješ nedostatečnou informovanost, ale v některých detailech navíc ještě lžeš.

1 0
možnosti
LN

Možná si to měli zkontrolovat než lodě koupili. Tak prostě naženou na chvilku ty lidi někam jinam na průjezd pod mostem...

0 0
možnosti
TT

122 + 18 + 10 = 200

Babišoviny Bývalá lupa opravdu neustále překvapují novinkami! VR^

3 0
možnosti
DS

Když naženou na ty lodě víc lidí, tak se víc potopí a projedou, ne?

0 0
možnosti
OD

O52t53a82k89a23r 23D77e50y92l

26. 8. 2020 22:24

Pak už to je ale ponorka.

0 0
možnosti
VM

No tak tam pod mostem zalehnou.

0 0
možnosti
Foto

Jak píše kolega v minulém příspěvku, na Vltavě při cestě na Slapy se cestující z horní paluby pod jedním mostem vyhánějí také. Nikoho ovšem zatím nenapadlo udělat z toho politickou kauzu.

1 0
možnosti
JP

J98a66n 43P30o11k25o22r64n50ý

26. 8. 2020 20:30

Je to asi 3 roky, jeli jsme lodí z Prahy na Slapy. A pod jedním mostem, nejenom že nás nahnali do "podpalubí", ale museli i rozebrat kapitánský můstek. ;-D

0 0
možnosti
DT

tak na Vltavě se pod mosty pokládal lodní komín

4 0
možnosti
DK

Asi tam mají také superministra Havlíčka.

1 0
možnosti
MZ

Tak bych tu horní palubu demontoval ...

0 0
možnosti