Diskuze

Vyhoď fén a vem si mrkev, láká na trzích sběrač elektroodpadu

Společnost Elektrowin, která sváží staré elektrospotřebiče pro další recyklaci, vyrazila sbírat vyřazená elektrozařízení na farmářské trhy. Kdo vyhodí nefunkční spotřebič, získá za to svazek čerstvé mrkve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

superpiryn

7. 6. 2011 12:16
Zážitek z dneška

Dneska jsem chtěl přispět svou troškou k ekologické likvidaci a tudíž jsem vzal tašku z elektroodpadem co jsem nashromáždil (nějaké baterky,vadný zdroj z tv atd.) a prošel jsem se ke sběrnému dvoru (zhruba 15min pěšky),tam si vzal tašku chlápek a vysypal to do kontejneru se vším možným. Takže příště to můžu rovnou hodit do popelnice u domu ;-D

0 0
možnosti
DPN

Dvořák pravdu nesnáší

7. 6. 2011 10:53
Stejně je to jen velkej tunel na státní peníze

;-€

0 0
možnosti
AK

wrah

7. 6. 2011 9:21
Mrkev

Vyhoď sběrače, zachráníš mrkev :)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

7. 6. 2011 8:51
Tak jestli je to biomrkev,

... příště teda taky něco přinesu na výměnu...

0 0
možnosti
AP

radio_svobodna_evropa

6. 6. 2011 16:39
...

tedy ne ze bych jim to zavidel, ale byznys s elektroodpadem je az na vyjimky (mysleno urcite typy vyrobku)  velmi lukrativni byznys. V tomto state se nedavno prolobovali urcite skupiny k tomu, ze se uzakonilo vybirani "pochybnych" poplatku za likvidaci. Misto toho, aby se tyto skupiny za vybrane miliardy zasadili o to, aby skutecne zdarma vybrali cokoliv kdekoliv se namane a nechali za ty penize elektroodpad ekologicky zrecyklovat, nekdo si tvrde masti kapsu (miliardy mizi v soukromych kapsach buhvi koho) a na skutecny vyber jde techto penez minimalne. Pak vznikaji pochybne akce tohoto typu, kdy za jeden spotrebic nekdo dostane svazek mrkve za par kacek. Jak ubohe! Je to jen dalsi priklad, co je pod zastitou ekologie mozne, hnus!

0 0
možnosti