Diskuze

OBRAZEM: Zákulisí uzavřených restaurací je jen pro silné žaludky

Katastrofální. Tímto slovem inspekce SZPI před dvěma lety shrnula své první dojmy z kontrol restaurací. Při pohledu do zákulisí některých z nich to platí i dnes. Jídla se hostům stále připravují v místech, kde jsou plísně, myšina a zažraná špína. Většina hříšníků za pár dní znovu otevře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Ono je to většinou o tom, že ty hospody jsou na hranici existence, tak se musí někde šidit. Ona ta čistota taky není zadarmo a stojí nemalé peníze. Uznávám taky, že v některých případech je to o organizaci práce, dále mít dobrého kuchaře. Pokud mají problém, tak bych doporučil vařit méně druhů jídel(vybrat ty žádaná), ale za to si na nich dát záležet, aby byla hlavně čerstvá z čerstvých surovin a doplnit to minutky. V opačném případě oni nestíhají a dopadá to špatně, viz tak jako v článku.

0 6
možnosti
JP

podle me jde o umyslne ohrozeni zdravi zakazniku a soucastnym majitelům by se melo zakazat podnikat v pohostinstvi na dalsich 5 let.

4 0
možnosti
PD

absolutně nechápu podstatu článku...co je komu do toho, jak to vypadá v kuchyni, je to přece soukromý prostor a tam si může podnikatel dělat, co chce. tohle přece tvrdí všichni odpůrci protikuřáckého zákona

0 6
možnosti

Tak vám přeji dobrou chuť.Jste blázen.

4 0
možnosti
VF

A jak to je? Kontrola to zavře a za 2 dny se otevře, to přijde ta kontrola znovu, která to zkontroluje a když je všechno OK tak to otevřou, nebo nahlásí že ža 2 dny to bude cajk a otevřou, kontrola pak může přijít třeba za měsíc...

1 0
možnosti
JP

pravidelnost kontrol je umerna vyssi uplatku.

0 3
možnosti

J45i27ř43í 80Š65v27a49g79r

24. 8. 2017 18:01

A já si myslel, jaký mám v kuchyni bordel. Na tohle bych neměl, ani kdybych rok neuklízel.

2 0
možnosti
RH

Právě kvůli tomuhle většinově jím domácí jídla . A když už jdeme do restaurace tak do těch maličko lepších .;-)

2 0
možnosti
MC

Kde ovsem nemate vubec zadnou jistotu, ze to v kuchyni nevypada stejne jako na obrazcich.

11 0
možnosti
MP

Nechápu. Zavřená restaurace přece pro nikoho nevaří. I když teda hezké to určitě není. Zavřené jsou asi proto, že to byla katastrofa už před tím. Spousta majitelů si myslí, že hospoda je zlatý důl. Je to především těžká práce.

1 5
možnosti
MH

Pane Pesta, jeste neni patek, tak to na nej nebudeme hazet. Zkuste to precist jeste jednou ;-)

12 0
možnosti
Foto

Za posledních dvacet let se standart opravdu o hodně zlepšil, ale ještě pořád existují skutečné perly..:-(

3 0
možnosti
Foto

D21a71n 73R14u82b10í94n

24. 8. 2017 16:02

Zajímalo by mě jestli samotní zaměstnanci či majitelé by si z takové kuchyně dali nějakou mňamku ;-D

7 0
možnosti
Foto

Buďte bez obav, oni jak jsou v tom denně, přestanou ten humus "vidět" ..

6 1
možnosti