- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ono je to většinou o tom, že ty hospody jsou na hranici existence, tak se musí někde šidit. Ona ta čistota taky není zadarmo a stojí nemalé peníze. Uznávám taky, že v některých případech je to o organizaci práce, dále mít dobrého kuchaře. Pokud mají problém, tak bych doporučil vařit méně druhů jídel(vybrat ty žádaná), ale za to si na nich dát záležet, aby byla hlavně čerstvá z čerstvých surovin a doplnit to minutky. V opačném případě oni nestíhají a dopadá to špatně, viz tak jako v článku.
podle me jde o umyslne ohrozeni zdravi zakazniku a soucastnym majitelům by se melo zakazat podnikat v pohostinstvi na dalsich 5 let.
absolutně nechápu podstatu článku...co je komu do toho, jak to vypadá v kuchyni, je to přece soukromý prostor a tam si může podnikatel dělat, co chce. tohle přece tvrdí všichni odpůrci protikuřáckého zákona
Tak vám přeji dobrou chuť.Jste blázen.
A jak to je? Kontrola to zavře a za 2 dny se otevře, to přijde ta kontrola znovu, která to zkontroluje a když je všechno OK tak to otevřou, nebo nahlásí že ža 2 dny to bude cajk a otevřou, kontrola pak může přijít třeba za měsíc...
pravidelnost kontrol je umerna vyssi uplatku.
A já si myslel, jaký mám v kuchyni bordel. Na tohle bych neměl, ani kdybych rok neuklízel.
Právě kvůli tomuhle většinově jím domácí jídla . A když už jdeme do restaurace tak do těch maličko lepších .
Kde ovsem nemate vubec zadnou jistotu, ze to v kuchyni nevypada stejne jako na obrazcich.
Nechápu. Zavřená restaurace přece pro nikoho nevaří. I když teda hezké to určitě není. Zavřené jsou asi proto, že to byla katastrofa už před tím. Spousta majitelů si myslí, že hospoda je zlatý důl. Je to především těžká práce.
Pane Pesta, jeste neni patek, tak to na nej nebudeme hazet. Zkuste to precist jeste jednou
Za posledních dvacet let se standart opravdu o hodně zlepšil, ale ještě pořád existují skutečné perly..
Zajímalo by mě jestli samotní zaměstnanci či majitelé by si z takové kuchyně dali nějakou mňamku
Buďte bez obav, oni jak jsou v tom denně, přestanou ten humus "vidět" ..