Diskuze

Jak určit věk a kde vzít dezinfekci, dumají nad novým úkolem obchody

Vláda v úterý vyčlenila v otvíracích dobách obchodů časy, ve kterých budou moct nakupovat pouze senioři. Supermarkety s nařízením souhlasí, nejsou si ale jisté, jak budou taková nařízení vypadat v praxi. Podle Tomáše Prouzy ze Svazu obchodu a cestovního ruchu by se zajišťováním nařízení měli pomáhat policisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S65t77e15v59e 39A45u87b70i31n

19. 3. 2020 11:15

kdyz obchod otevre rano,pak prvni 2hodiny,kdyz je vse ciste,prijdou penziste,potom prijdou ostatni,jeli nekomu 60,tak to jako problem nevidim,kdyz bude obchod prazdny a nekdo mladsi prijde 15minut pred limitem,pak to take neni problem,v cesku se hledaji problemy tam kde nejsou,pred lety jsem si sednul v prazdnem autobusu na misto pro invalidy a autobusak na me zacel rvat co si tam sedam tak jsem si sednul o sedadlo dal,a to byl autobus prazdny

1 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že se zase hledají umělý problémy... jeden krám neví, co má dělat když důchodce přijde až po 12 hod (!), umí u nich vůbec někdo číst a pochopit text?. Billa je prostě skvělá, dezinfikuje pásy 2x týdně - dnes jsem tam byl, na pásu nějaký mlíko či co, totálně zaschlé, těžko na pásu najít čistší kus, na to lidi dávají chleba. Pásy by měly být samozřejmě čištěny průběžně, nyní navíc desinfikovány. Nějaký trouba chce u každého krámu Policii, který bude hlídat věk od 10 do 12 hod. Atd... viz článek.

Tady jde přece o princip, ne o to, že v 11 přijde nakoupit člověk 62 a budou snad spory, či co? Když v obchodě ojediněle někde bude evidentně mladej, asi mu někdo řekne hele příště sem mezi 10 a 12 nechoď. Na dveře nějakou ceduli a vystaráno. Nikdo z toho snad nebude dělat kovbojku. Stejně tak když mladej přijde v 9:59 hod, jak se ptá nějaký jiný krám v článku... Řešení úplně stejné, obsluha mu to řekne a příště už v tuhle dobu asi nepřijde.

2 0
možnosti

Toto by melo byt vyhodnoceno jako lichva. V nouzovem stavu by mely byt tresty okamzite a vysoké. Par lidi by slo sedet a likvidacni pokuty. Presne za toto v Cine nekolik obchodniku zastrelili.

0 0
možnosti

Myslim to natahovani cen a vydelavani na soucasne situaci. Strop by mel byt - cena pred dvema mesici.

0 0
možnosti

J57a25n 72N59o96v55ý

18. 3. 2020 23:50

Tak některé obchody se fakt chystají od 10 do 12 u vstupu šacovat občanky, tak tohle bude ještě komedie. Chudák nějaký dědeček nebo babička, kteří si jí zapomenou. No už se těším zítra na zprávy. Tohle si jistě TV nenechají ujít a budou lovit nějaké střety a porušení pravidel. Budou toho mít zítra plno. Zevlovat od 10 do 12 před markety a pak ještě lovit na ulici a v mhd s kamerou jedince bez roušek, to budou mít rušný den.

0 0
možnosti

Tá Babišova čeština mi neskutočne píli uši... :-)

1 1
možnosti

a mě zase oči když někdo poukazuje na to že je někdo jinak jazykově vybaven.třeba cizinec co se učí česky..a nebo se snaží učit česky

0 0
možnosti

...můžete být pomočený alkoholik, špinavý feťák, hlučný úchyl co vykřikuje na veřejnosti oplzlosti, ale opravdový VYVRHEL dneška má rýmu!

0 0
možnosti

Znám horšího:

Lyžař z Itálie ;-)

7 0
možnosti

Já věřím že jsme suprový národ v krizi a dokážeme si to ted pohlídat sami a taky se sami kontrolovat.Bydlím na náměstí a koukám z okna a všichni mají roušky.Nikde nejsou a přesto je všichni mají.Proč?Protože jsme prostě báječný národ co v krizi drží při sobě a máme šikovný ženský(i pány) co politikům i Vládě dokazují že si dokážeme pomoct i bez nich.Při tom pohledu prostě vím že my to ZVLÁDNEME.My Češi,Moravamé a Slezané jsme prostě nejlepší na světe.Díky lidi.

12 0
možnosti
Foto

Nevím kde bydlíte, ale u nás je tak 2/3 lidí bez roušek (dnes odpoledne)....:-/

0 0
možnosti

No co, prostě kontrola. Kuažte mi občanku, sundejte si roušku, takhle vás nemůžu pouznat...

Áaa pan Novák, rád Vás poznávám, ruku na naše setkání, promiňte, asi jsem na vás prsknul, není mj poslesní dobou nejlíp...

DALŠÍ PROSÍM

1 1
možnosti

Á... Tintěra přišel, ;-D ;-D a mínusuje hlava-nehlava.

0 0
možnosti

I10v68a43n 33H81o98l12a24s

18. 3. 2020 22:40

Holt každý dělá to, na co intelektuálně stačí.

A Tintěru po několika hodinách naučili rozeznávat mínus, tak kliká.

V příštím ročníku snad budou brát i plus, tak to bude vyrovnanější.

0 0
možnosti

D75a28v79i27d 48P47e71t65r

18. 3. 2020 20:57

Jsou některé věci, které lidé mají respektovat i bez hrozby sankcí, prostě proto, aby zemřelo méně lidí.

6 0
možnosti

Svatá pravda. Ale na druhou stranu se nelze vůbec divit se, že člověku, který jako představitel státu na veřejnosti tolikrát prokazatelně lhal, lidé kašlou na jeho "věřtě nám ..." - a vo tom to je .... (tedy mj.)

0 0
možnosti