Diskuze

Už žádné půjčování aut od stavbařů, rozhodlo ŘSD. Prodražovalo to dálnice

Ředitelství silnic a dálnic končí s dlouholetou praxí, o níž veřejnost neměla ani potuchy a která prodražovala stavby silnic a dálnic. Přestane si od stavebních firem půjčovat auta, jichž má samo zhruba 400. Jen loni takto stavbaři půjčili ŘSD zhruba 30 vozů, které stát přišly jen na splátkách na zhruba 6 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ekrasit pátý

15. 2. 2011 9:09
SKANSKA se nám polepšila

a předhodila pár drobných, aby vypadala pěkně. A kmotr bárta to může vydávat za svůj další "úspěch". Kdyby byl kmotr bárta ministr na svém místě, udělá pořádnou razii na téma kvalita odvedeného díla a nechá na těch stavbách, které jsou ještě v záruce udělat nezávislý audit. A teprve potom bychom se začali divit, to by nebylo pár ušmudlaných milionů za auta!

0 0
možnosti

rodaballo1

15. 2. 2011 9:40
Re: SKANSKA se nám polepšila

Presne tak, poradne zaruky dodavatele na kvalitu dila a opravy za sve, nikoliv za statni. To by pak ty nove silnice vypadaly jinak. Prikladem muze byt dalnice skrze mesto Ostravu. Postavila se a druhy rok uz se musela frezovat...

0 0
možnosti

ekrasit pátý

15. 2. 2011 9:47
Re: SKANSKA se nám polepšila

Jsem velmi přesvědčen o tom, že kdyby se takový audit udělal, tak Skanska tady zkrachuje a navíc bude seriosní důvod vyházet polovičku ŘSD za to, že takové šmejdy vůbec převzalo!

Jenže to by tomu pan policejní akademik musel alespoň trošku rozumět. Jeho duševní obzory končí u zneužívání služebních aut a předraženého zalévání květin.

0 0
možnosti