Diskuze

Krejčířovu vilu opět nikdo nechce. Už ani za dvacetinu pořizovací ceny

Ani další pokus o vydražení vily v Černošicích, která patřila odsouzenému Radovanu Krejčířovi, nebyl úspěšný. Do dražby s vyvolávací cenou 21,1 milionů korun se ve čtvrtek nikdo nepřihlásil. Po útěku Krejčíře z Česka v roce 2005 přitom odborníci hodnotu její výstavby odhadovali na čtyři sta milionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Tak jako výcvikové prostory policie.... ́ ́Jak zabezpečit hledaného ́ ́ to by se do budoucna mohlo hodit ....:-)

0 0
možnosti
MZ

Náklady na likvidaci vily mohou činit NULA korun českých. STAČÍ zadat "zakázku" armádě, která jí bude realizovat v rámci pravidelného výcviku jednotlivých složek místo toho, aby se někde cvičilo na simulovaných nebo za účelem výcviku postavených objektech. Příležitostí střílet přímou palbou proti masivní betonové zdi tankisté moc nemají. Na své si mohou přijít i ženisté cvičící se na likvidaci nepřátelských objektů a to co zbude pak mohou likvidovat obsluhy nakládací techniky (i hasičů) v rámci výcviku obsluhy těchto strojů. Náklady na výcvik nováčků nebo zdokonalení stávajících příslušníků jsou rozpočtovány.

Obdobně by se mělo postupovat při odstraňování černých staveb. Místo zakázek soukromým subjektům využívat výcvikových kapacit hasičů (objekt zapálit a pak nováčky učit prakticky hasit) nebo armády.

0 1
možnosti
PM

jakože tankisti budou uprostřed obytné zástavby střílet tankem? ;-D bože, do čehos to duši dal....

0 0
možnosti
AL

Velká moudrost z knihy G. Murína Mafia v Bratislave: "A to je aj záverečný odkaz všetkých týchto vládcov podsvetia, ktorí na krátky čas závratne zbohatli, zanechali za sebou veľa krvi a nešťastia, aby rovnako neodvratne padli. Nič po nich neostáva – ani dielo, ani majetok, len nešťastné obete. A medzi ne patrí neraz aj ich vlastná rodina..."

1 0
možnosti
SH

Kdo by také chtěl patnáct let neudržovanou megastavbu a ještě k tomu po zločinci! Každý soudný člověk si lehce spočítá, kolik dalších desítek milionů by stálo uvedení do provozuschopného stavu. A v neposlední řadě by se takový nový majitel stal centrem zájmu o což pravděpodobně nemá nikdo zájem.

3 0
možnosti
JM

J30a52n 34M55a61c54h58á15č

7. 8. 2020 14:04

Ať to koupí vnitro,a zřídí tam muzeum vydařených zatýkacích zásahů.....

2 0
možnosti
VP

Z mých daní ale ne.

0 0
možnosti

Za 100 let se tam budou turisti jezdit dívat stejně jako dnes na středověké zříceniny. A dole v garáži bude zřízeno malé muzeum mapující historii tohoto skvostu.

0 0
možnosti
AZ

Pečují o zabavený majetek stejně jako Libanonci.

0 1
možnosti
VV

Nemovitost má zápornou hodnotu. Zájemce by měl 21 mil. dostat.

2 0
možnosti
KK

Tak Krejčíř snad v té Africe shnije.

2 0
možnosti
MS

No, jen abychom si za několik let neříkali: Doufejme, že v té prezidentské volbě nad Kajínkem nevyhraje!

3 0
možnosti
JS

Je sice na pěkném místě, ale v žalostném stavu. A potom je zde ještě Krejčíř. A hlavně co za takových okolností s ní.

0 0
možnosti