Diskuze

OECD: Volání přes internet ohrožuje pevné linky

Telekomunikační společnosti nemají lehký život. V minulých letech jim zákazníky ubírali mobilní operátoři, v současné době je ohrožuje IP telefonie, která umožňuje volání přes internet za několikanásobně nižší ceny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andy

26. 8. 2005 21:21
zadarmo???
nejsem zadnej zastance CT platim hrube za ISDN (fax, EZS), net mam 5/5 Mbps full duplex za 500 Kč a jsem spokojen, zadarmo je pekne, ale.... kdo bude napr. podporovat verejne prospesne akce, sponzorovat sportovni tymy a vsechny dalsi mista kam se sice hrnou nase penizky, ale priznejte si jinak by jste je tam dobrovolne nevenovali a vzdy tam budou treba , tak jako sponzoring, tak charita tak dalsi... a zadarmo znamena bez zaruk a na to taky muzeme jednou doplachtit az to prestane majitele siti bavit vydelavaji nejen CT, ale i mobilni OP, nemyslim si ze je co zavidet, proste delaji dobrou praci (mimo snad donedavna brzdeny vladou CT), a za dobrou praci dobra odmena + nasypou dane, ktery hromada lidi pro jistotu plati minimalni, vubec nemluve o sponzoringu a vydajich v reklamach, potazmo v ziskach medii, kteri ale tyto penize neschovavaji po polstarek ale neustale je propiraj ekonomikou a tak jim vydelavaji nikoli skudlenim ! co chtit? zadarmo a rikat ze mam zadarmo a
0 0
možnosti

Honza

25. 8. 2005 22:27
Nebude porad zdarma
vsak nastane doba, kdy i to Skype bude zpoplatnene:-/
0 0
možnosti

N*sr*tý

26. 8. 2005 7:07
Re: Nebude porad zdarma
To by byl jeho konec (podobně jako Napsteru), konkurentů je dost.
0 0
možnosti

opportunity

25. 8. 2005 18:52
Zkušenosti
SKYPE jsme užívali v kanceláři. Složitější bylo placení přes kreditní kartu (kterou jsme zakládali jenom kvůli tomu). Problém byl s telefonováním po ČR - signál byl daleko horší než do Moskvy nebo USA, kam jsme nejšastěji volali. V ČR často nebylo vůbec rozumnět. Ale ceny, hlavně do zahraničí, jsou nesrovnatelné. A teď mě docela zajímá - je to rozdílem v technologii nebo je ČT taková vyžírka?
0 0
možnosti

Grip

25. 8. 2005 20:52
Re: Zkušenosti
Obojím
0 0
možnosti

Corwin_x

25. 8. 2005 16:01
...
Dalsi hrebik do rakve zlute pijavice... Jen tak dal!
0 0
možnosti