Diskuze

Lidé už stornují své zájezdy do Egypta kvůli tamním nepokojům

Dosud se mělo za to, že v egyptských letoviscích u Rudého moře panuje klid. Nepokoje se však nevyhnuly ani turistickému letovisku Hurgada, byl tam při nich zabit jeden člen islamistického Muslimského bratrstva. České cestovní kanceláře už od klientů zaznamenaly první storna zájezdů do Egypta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Že by lidi konečně dostávali rozum?!? I když mnozí si určitě nechají vysvětlit, že občanská válka je prokotina a že se odehrává "v centru města".;-D

1 0
možnosti
JH

J67a29n 73H67l24e28d36í75k

16. 8. 2013 11:15

cestovky nenapadlo prodávat Egypt pod logem:: chcete na vlastní kůži prožít ostrou střelbu, výbuchy granátů, ochutnat slzný plyn, uvidíte milion lidí na náměstích- volajících po míru--- navíc ušetříte za zpáteční letenku !

1 0
možnosti
MS

Jenom blázen jede letos do Egypta!!

A co teprve ted...holt nezodpovědnost a šetřílkovství!!Rv

2 0
možnosti
JS

stornovávají ......;-)

0 0
možnosti
MV

USA vyzývají své občany,aby opustili Egypt.Ovšem Češi se tam (údajně) hrnou! Nechápu to . . . 8-o

4 0
možnosti
CP

Co to je zase za článek? Tam začíná občanská válka a jakékoliv řeči o tom, jestli jet do Egypta na dovolenou nebo ne, jsou absurdní! Prachy lidem (CK) zatemňují mozek.

6 0
možnosti
JF

J65i33ř91í 17F47o74g96e52l

15. 8. 2013 21:15

Jet na dovolenou do země, kde je vyhlášen výjimečný stav je zcestné.

13 0
možnosti

Presne to je muj nazor. Jak muze clovek jet na dovolenou nekam,kde se valci? To si jako klidne popiji vinko,kouri cigarko a opaluje se v bezpecnem "ukrytu" a nevadi mu, ze se o par kilometru dal zabijeji lidi?

6 1
možnosti
Foto

Právě jsem se vrátil z dovolené v Egyptě. Ve srovnáním s Tuniskem nebo Tureckem je tam nečekaná pohoda - lidé příjemní a přátelští. Docela pracovití. Ptal jsem se na situaci v Káhiře a překvapivě většina dotazovaných se kloní na stranu armády, a to i tehdy, když se jednalo o "každodenní" muslimy. Myslím, že chtějí sekulární stát a ne politiku muslimského bratrstva, která jim nedávno předváděla "salámovou metodu" islamizace státu. Chtějí moderní stát bez vlivu islámu s respektováním této víry. Vzpomínají v dobrém na Nassera a Sadata.

3 1
možnosti
Foto

A opravdu musím uznat, že opravdu problém je radikální islám a nevzdělané skupiny obyvatelstva, pro které je slovo imáma jediným vodítkem - jak žít i umírat. Problém je tedy nevzdělanost + islám, který se trochu podobá... středověkému křesťanství (a tak by se měl vnímat).

6 0
možnosti
RP

V Egyptě jsem byl v únoru a bylo to naprosto v pohodě. Musím souhlasit, že ve strážních budkách už nebyli se samopalem, ale styl naší závodní stráže. I u vchodu do holetu nebyly nějak extra ozbrojení, ale věřím, že majitelé resortů si dají sakra záležet, aby se tam nic nestalo. Pořád je to o penezích.

3 0
možnosti
JH

J70a63n 76H90l39e89d67í72k

15. 8. 2013 20:31

min zahraničí mělo pro turisty k pyramidám zavést prohlášení-REVERS, který musí každý turista podepsat, že nebude žádat záchranný vrtulník do Egypta

2 0
možnosti