Diskuze

Veterináři zadrželi tunu polského kuřecího ze salmonelové šarže

Ze 4,5 tun kuřecího masa z Polska, ve kterém může být salmonela, veterináři zachytili zhruba tunu. Dalších 850 kilogramů v Ústeckém kraji se došetřuje. Maso bylo mražené, je tedy možné, že se ještě nezkonzumovalo. Na Olomoucku dvě tuny putovaly do škol a restaurací, ty jsou nejspíš snězené.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

každý den honu na polské zboží ? pročpak asi ?

0 0
možnosti
WZ

No i tak ma byc...porzadek musi byc a nie cackanie sie wieczne . Brawo Czesi. Pozdrawiam serdecznie

4 0
možnosti
PN

Polsko se tu objevuje každý den, ale o Burešově nálezu salmonely ve třech z pěti vzorků ani čárka....a když, tak hodně schovaná!

3 0
možnosti

Hlavně nekupujte vodňanský kuřata, mezi nima je jich mraky z taky polska, bůhví jaké kvality, to říkám jako jihočech co zná i lidi, kteří tam pracují/pracovali. Lidi kašlete na cenu a velkododavatele, radši to kupujte od místních klidně i dráž.

7 0
možnosti
BB

Ani to nemusí byť výhra, napr. tu https://www.svscr.cz/reznictvi-na-hodoninsku-vydavalo-polske-kureci-za-ceske/ . Tiež som chodila kupovať mäso v jednom malom mäsiarstve, kým som pred ním nevidela vykladať k nim tovar z kamióna Kosteleckých uzenín ...

1 0
možnosti
MS

Bures to dotahne az k arbitrazi R^ Agrofert first!!V

0 0
možnosti
JK

Když Bolek a Lolek vyváželi nebezpečný odpad na černou skládku v ČR, tak z důvodu vytížení náklaďáku přibalili něco kuřecího. Dle sdělení Rumcajse Manka s Cipískem z něj dostali sraxxku. Krteček provedl rozbor, který jednoznačně potvrdil přítomnost salmonelozy.

1 0
možnosti
Foto

Divný Ale je, že jsem ten EU veterinární zákon četl celý a o nějakých zakazech kontrol tam není ani slovo. Naopak, má se kontrolovat velmi přísně. Asi vás někdo tahá za nos,čin čas ukáže pravdu.

8 0
možnosti
MS

Mozna bude lepsi nacist kapitoly o jednotnem trhu...

0 0
možnosti
JS

Maso se salmonelou pouze od Babiše. A to se vyplatí.;-D;-D;-DRv

3 2
možnosti
PP

Salmonea může být všude, v salátech, rajčatech, máte jí asi i na vajíčkách v ledničce. Tedy když hledám salmoneu na masu, tak jí asi často najdu.

Proto je dobré maso upéci, uvařit a "nežrat ho syrové" :-)

4 4
možnosti
VV

V prvni rade dodrzovat zakladni hygienicka pravidla, Netusim, zda se nejaky kure uz s tou salmonelou narodi. ale cet jsem, ze to kure nakazeny salmonelou se upecenim stanevhodne ke konzumaci, ale kdyz na tom samym miste pak pripravuji salat, je na nemoc zadelano.

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že by ste mali spraviť to, čo vám káže európska komisia. Prestať kontrolovať mäso z Poľska. Nie je to potrebné. Je viac ako nutné ho celoplošne úplne zakázať !!!

9 0
možnosti