Diskuze

Češi začínají panikařit. Vykupují těstoviny i čističe, klidně i za 20 tisíc

Část regálů v prodejně Lidl na pražské Zbraslavi je poloprázdná. Lidé vykoupili konzervy s gulášem, ale také některé druhy těstovin či mléčné výrobky. Nejen do hlavního města už dorazila panika, která předstihla příchod koronaviru do Česka. Tuzemští zákazníci nakupují zásoby trvanlivých potravin nebo dezinfekčních prostředků. Tržby srovnatelné s vánočními nákupy hlásí online supermarkety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jen ať to vykoupí, budou čerstvé. Byla jsem u nás v malém městečku nakoupit a žádné mimořádné nákupy jsem nezaznamenala. Všichni nakupovali běžné.

1 0
možnosti
BN

V okresnim meste v Podkrkonosi jsou ve vsech marketech,a ze jich tam je regaly plne zbozi a u pokladny prodavacky markuji vesmes bezne nakupy.Co jako budou vsichni delat s temi zasobami??

0 0
možnosti
KD

Češi zblbli socialismen zase panikari, to už jim zůstane.

0 0
možnosti
PK

Nakupte do zásoby lístky na vlak do všech možných směrů. Prej nebudou.

5 0
možnosti
JZ

Přesně tak to fungovalo za socialismu. Někdo vypustil fámu, že nebude toaleťák a už ti lidi nosili po desítkách kusů. Stejně tak zubní pastu, vložky prášek na praní... Češi jsou od přírody křečkové a nenasytní sobci. Lhostejno v jakém státním zřízení.

5 0
možnosti
KN

Ale ten toaleťák tenkrát vážně nebyl, stejně jako dámské hygienické prostředky. Bylo to proto, že vyhořela Harmanecká papírna. Takže žádná fáma, holý fakt.

1 0
možnosti

Za nákupní horečku jsou zodpovědní novinářští umělci, kteří napsali, že jsou u nás zásoby na jeden den. To, že se jedná o strategické zásoby, na které se nesahá a jen se cyklicky obnovují, neuvedli. Obchoďáky se nedají vykoupit za den ani takovými debily, jako jsou novináři a aktivisté. Ale hlavně děsit lidi, kteří uvěří, že, co je napsáno v novinách, je pravda. Novinářské bahno pro pár korun za debilní článek ničí psychiku hlavně starších lidí.

6 0
možnosti
DP

Tak pokud někdo věří tomu, co píšou noviny, tak si nic jinýho nezaslouží.

3 0
možnosti
MH

Ještě by se měly naplnit pytle s pískem a zatlouct okna.;-O

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
DP

Navlíknout IPCHO a patama k výbuchu.;-)

0 0
možnosti