- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dobrý den Vážení čtenáři,
Jsem studentem vyšší odborné školy a v rámci své absolventské práce se zabívám, mimo jiné, rychlými občerstveními a součástí práce je také dotazník, který je na ně zaměřen. Chtěl bych Vás touto cestou požádat a pomoc s vyplněním dotazníku na rychlá občerstvení. Dotazník najdete na: http://18899.vyplnto.cz/ , všem kdo ho vyplní a těm, kteří se na něj jen podívají předem mockrát děkuji.
Jenom, když vidím ty jejich zaměstnance, tak je mi jich trochu líto. Docela makačka.
tak se chci obvykle najíst, což mi americké řetězce dost dobře neumožňují. Koupit si za stovku malinkatý karbanátek v hnusné housce, k tomu pár hranolků, toho se vážně nenajím. Když není zbytí, zajdu na pizzu na Českou nebo k Vietnamcům na Hlavák - tam se za pár korun solidně najím a ještě si pochutnám. Jinak samozřejmě raději normální stravu.
to pečivo má md fakt hnusný. tak bílý vymletý piškůtek, to snad jedině nasladko, a ne říkat tomu houska a dát do toho něco snad pocházejícího z masa
nedal (a to nekecam) a proto bych uvital jestli nekdo muze sdelit nejake podrobnosti a zejmena fakt jestli to opravdu stoji za to... Rekneme ve srovnani s gulaskem ci svickovou ....
hambáč, hranolky, pizza, nebo třeba gyros se baští za chůze rozhodně pohodlněji, než guláš s pěti
Ono je to boj docela. Pokud se chce člověk v takovém FF dobře najíst, tak cena pod 120 kč nepůjde. Není už lepší si zajít do restaurace na menu za 69 Kč, kde má člověk i polévku ? Jistě, dětem to moc chutná, protože do toho cpou všelijaké glutamáty a jiná dochocovadla, ale přibližného výsledku se lze dopracovat i doma. Stačí se mrknout na youtube. How to do chicken wings, nebo onion rings. Všechno se dá udělat doma a mnohem laciněji, ale zase lidem se nechce vařit, nikdo nemá čas.
tak tak, sice chodím tak občas taky do bufetu ale tam to dělají pořádně, řízek housce za 35kč ale zato tak 2x tak větší než v klasických FF
Proč bych chodil na zmačkanou housku v menu s rozemletým bůhvíčím, které stojí kolem 120 Kč, když si můžu koupit suroviny a doma si udělat totéž za 2násobně nižší cenu a ve dvojnásobném množství ? Mě už dávno přešlo to nadšení z Twisterů, Double-cheeseburgerů a tomu podobných výrobků.
budou ještě víc podobná těm americkým vypasených dětičkám a za pár let bude naše populace pěkně kulaťoučká jako náš nový Vzor = Spojené státy nenažrané...
CESI, BOJKOTUJTE ty americke pomyje v zemli! Odmitejte strouhane kosti, slachy a mlete tkane jako pokrm! Dejte si DRZKOVOU!!!!!! OVAR!!!!!!!!!!!!! JITRNICI!!!!!!!!!!!!!!JELITO!!!!!!!!!!!!!!!GULAS!!!!!!!!!!!!VKZ!!!!!!!!!!!!!!!!LECO!!!!!nepotrebujete smradlave sajrajty od McD.....probudte se!
No, jestli se ti to stalo po tom, co jsi jmenoval, to bych raději zůstal u těch hamburgerů...
A to jen díky tomu, že mě zlomila dcera, že tam mají v těch pytlíkách nějaké pajduláky... Od té doby NIKDY!To si radši zajdu do knajpy na poctivý kus žvance z české kuchyně.Anebo ještě lépe, když si papání doma vykouzlím sám.Chápu ovšem lidi, kteří se chtějí nafutrovat za pochodu, ovšem.... ruku na srdce . . .někde se to pak objeví (žaludeční vředy, neuroza)atd. Navíc jsem měl za hodinu hlad.Mám možná jiné spalování, protože při 177 Cm. vážím už čtyřicet let 70.Kg Ať žije pečený bůček.
Joooo a navíc, cpát maso, do sladké housky mi příjde přinejmenším podivné