Internetovým hráčům se daří lépe

- Z téměř šesti set internetových hráčů se po dvou týdnech listopadového kola nejlépe vede Miroslavu Pávkovi z Hrádku nad Nisou, který dosáhl výnosu 30,33 procenta. Ilja Volf, který byl v minulém měsíci první, je mezi internetovými hráči na druhém místě s výnosem 26,43 procenta.
Pokud se hráč přihlásí po internetu do hry více než jednou, ztrácí nárok na tisícikorunu v případě svého vítězství. Také je nutné, aby všechny údaje vyplnil pravdivě. Pokud by totiž v případě hráčova vítězství některý údaj nesouhlasil, nebylo by možné výhru vyplatit.
Celkem sedmi hráčům se podařilo překonat nejlepšího hráče "papírové" verze hry, Radka Schmieda ze společnosti Atlantik FT. Tento hráč vděčí za úspěch především akciím Veletržní finanční, které od začátku měsíce poskočily o 53 procent. O stejnou část si ovšem polepšily také Vodní stavby Praha. V hráčově portfoliu klesly pouze Třinecké železárny, ovšem o pouhá čtyři procenta.
Stříbrný Milan Staněk oproti minulým kolům v listopadu více riskuje a tato taktika se mu zatím vyplácí. Vodní stavby Bohemia, do kterých uložil čtvrtinu prostředků, si polepšily o 16 procent a Severomoravská plynárenská o 12. Mezi další úspěšné hráčovy tipy patří také Slezan Frýdek-Místek či Daewoo Avia. Bronzový opičák dosáhl výnosu 6,76 procenta. Mezi nejlepší jeho trefy patří Plynostav Pardubice s růstem 31 procent, Aero, jež vzrostlo o 12 procent, či Xaverov, který poskočil o 63 procent. V náhodném portfoliu šimpanze klesly pouze čtyři tituly: Nová Huť, Metrostav, 1.IF Živnobanky a ČEZ 2.
Nováčkům listopadového kola, Liboru Janouškovi ze společnosti FIO a Josefu Kolářovi z Českých Budějovic, se zatím příliš nedaří. Oběma zatím hrozí odchod ze hry. Josefa Koláře srazila na poslední příčku nešťastná investice do České zbrojovky, která spadla o 13 procent.
Listopadové kolo bude uzavřeno k 1. prosinci, od stejného data začnou být počítány výnosy dalšího kola. Definitivní výsledky tohoto měsíce budou zveřejněny v příloze PENÍZE ve čtvrtek 3. prosince.