Katalog v současné době obsahuje téměř 270 tisíc záznamů.

Katalog v současné době obsahuje téměř 270 tisíc záznamů.

iDNES.cz otevřel drobnou inzerci. Teď má na reklamu každý

Podnikatelé z Česka mají další možnost, jak o sobě dát vědět na internetu. Portál iDNES.cz spustil novou firemní databázi TOPkontakt, kde se mohou firmy zdarma zaregistrovat. Inzerovat na iDNES.cz tak nyní může každý.

"Dnešním dnem se malým a středním firmám otevírá nová možnost propagace na zpravodajském portálu iDNES.cz," řekl ředitel serveru Jaroslav Kábele. "Uživatelé pak mají šanci najít svého řemeslníka nebo konkrétní produkt na pár kliknutí," dodal.

Do databáze vstupte zde

Katalog je propojen s obsahovými servery iDNES.cz a s produktovou databází take it (www.takeit.cz), která obsahuje více než 790 tisíc složek. Inzeráty se objevují na hlavní straně portálu a ve všech článcích.

Firmy jsou poutané v každém článku, v navigační liště stránek, vyhledávacích textových polích (viz odkaz zde) a banneru služeb na hlavní straně portálu iDNES.cz. (viz odkaz zde)

Zápis do katalogu je zdarma. Přednostní poutání, které inzerentům zajistí zobrazení na lepších pozicích, je zpoplatněné. Přednostní poutání si můžete objednat na help@topkontakt.cz

Zaregistrujte se zdarma

"Propojení se zpravodajským serverem nabídne návštěvníkům stránek skutečně relevantní odkazy na firmy a jejich produkty dle souvislosti s obsahem navštívených rubrik a v budoucnu se dále maximálně sblíží s regionálními mutacemi deníku MF DNES," říká Kábele.

Další výhodou je spojení s jízdními řády, které uživatelům nabídne společnosti v hledaných cílových destinacích.

Katalog v současné době obsahuje téměř 250 tisíc záznamů. Firmy a instituce jsou v něm tříděny podle abecedy nebo regionů.

Kromě obvyklých informací (jako např. jméno firmy, adresa či telefon) v něm čtenáři najdou také informace o produktech jednotlivých firem či jejich nabídkách a poptávkách. Firmy mohou prostřednictvím katalogu nabízet i volná pracovní místa a jako naprostou novinku také přidat virtuální prohlídky svých provozoven. - ukázku si prohlédněte zde