Diskuze

Hušák: Ze Sazky dokážu odejít, bude-li třeba. Studoval bych právo

Šéf největší tuzemské loterijní firmy Aleš Hušák má napilno i poté, co po vyhlášení konkurzu přišel o možnost ji řídit. Většinu sil teď věnuje tomu, aby sepsal odvolání a Sazku z konkurzu "vysekal". Podle něj je možné sázkařskou firmu stále postavit na nohy. "Když bude třeba, tak i odejdu," řekl v rozhovoru iDNES.cz Hušák.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

terezav

4. 6. 2011 11:40
Pane Hušáku,

vy byste měl zejména odejít a kdybyste měl aspoň trochu slušnosti, z odstupného byste si nevzal ani korunu, protože jste potopil prosperující firmu; pokud si vezmete z odstupného byť jedinou korunu, jste jen odpad společnosti.... ale to je vám jedno, že? hlavně, že se napakujete a do konce života už nemusíte hnout prstem

0 0
možnosti
R

Robodruh

4. 6. 2011 13:29
Re: Pane Hušáku,

Běž to vykládat raději ČSTV, jak krásně si popravili Oslíčka otřes se. Chápu, že z tebe teče nenávist a potřebuješ denní dávku emocí, ale tak trošku ti to brání vidět faktický stav věcí. Je to jen a jen někdo, koho tam majitelé drželi a drží dokonce i teď. Jejich problém.

.

Osobně doufám, že ČSTV a amatérský sport už nikdy nic od státu nedostanou a budeme sponzorovat spíše vzdělávání, vědu, zdravotnictví (nikoli nenažrané zdravotnické odboráře).

0 0
možnosti
K

kenitsok

3. 6. 2011 20:45
jedině spravedlnost

typu Mrázek. Nikdo jiný ho neodsoudí. V tomhle státu určitě ne.Po 40 letech poctiv= práce se musí každý cítit nyní velmi mizerně.V

0 0
možnosti
MM

svatáDala

3. 6. 2011 16:26
Škoda,

že není trestné když někdo přivede firmu k bankrotu ať záměrně či ne. Špatně hospodařil, tudíž je to neschopný člověk a měl by nést následky. V případě SAZKY to platí 100%. No, padly tu i jiné velké kolosy, takže se už opravdu, ale opravdu ničemu nedivím. Snad jen, kdyby se Země otáčela obráceně;-)

Připomíná mi to trochu ENRON. Také naoko vše v pohodě, ale uvnitř to hnilo. Nakonec skončilo vedení ve vězení.

Tady Hušák namísto toho dostane "zlatého padáka" a je vysmátý. Naoko dělá, že bojuje o Sazku. To měl dělat ještě před stavbou předražené O2 arény. Odstupné by se mu mělo odebrat na dluhy věřitelům.

To ještě uvidíme ty kostlivce ve skříni až úplně skončí. Hraje o čas a mezitím bude za sebou zametat!!

Tady je příklad, kam se převlečení komanči dostali a co dokáží udělat za "paseku". To samé v politice a jinde. Je mi smutno kam to ČR dotáhla po 21 letech.

0 0
možnosti
MM

mimouch

3. 6. 2011 23:56
Re: Škoda,

Může to být trestné. Pokud je to úmyslné poškození firmy, může majitel managera zažalovat.

.

Pokud majitel zvolí za šéfa firmy neschopu, který ji přivede na buben nevědomky, potom si za to může sám. Ale má mít smlouvy ošetřené tak, aby neschopný manager odešel v lepším případě s prázdnou.

.

Majitelům Sazky zřejmě pan HUšák vyhouje. Je to jen jejich věc... :-/

0 0
možnosti

libl3

3. 6. 2011 15:27
Doporučuji studium práv v Plzni.

Stejně by to tak dopadlo, neboť stále platí svůj k svému.

0 0
možnosti
S

SPERO

3. 6. 2011 14:04
student

ten už má dávno studovat právo v teplacích...

0 0
možnosti
MT

tymak

3. 6. 2011 13:47
...

Hušák by už měl mít jen právo nevypovídat.

0 0
možnosti
V

vlastik+++

3. 6. 2011 12:54
Přivést firmu

jako je Sazka ke krachu je samo o sobě umění, ve světě nic podobnýho neznám. Ale  odejít středem jako ublíženej se 60 mega bolestnýho na Kanáry pěstovat melouny to je možný jenom v Česku. Čeští ovčani si zanadávaj a zase budou dál poslušně platit daně.

0 0
možnosti
T

terezav

4. 6. 2011 11:43
Re: Přivést firmu

jediný, co mě hřeje je, že jsem si v životě nevsadila sazku, takže moje prachy do hovádky jdou jen nedobrovolně; kdybych do sazky vložila byť jedinou korunu dobrovolně, rvala bych si vlasy dát hovádku takový jackpot

0 0
možnosti
BB

Balvann

3. 6. 2011 8:35
parada

Tomu se asi rika "solidarita" ...reditel statniho podniku dostane 60mega odstupne a postizenym lidem seberou i tech par possrranejch korun so obcas dostali..Uprime panu Alesovi preju aby treba oslepl !!!!!!Rv

0 0
možnosti
ZM

Hawránek

3. 6. 2011 8:35
Musím porazit Kellnera a Komárka, říká Hušák v exkluzívním

rozhovoru. Inu, když dokázal pokácet Sazku, proč by nevyřídil i PPF. Ovšem, to by ho Kellner musel nejdřív zaměstnat.

0 0
možnosti
C

Cocotus_________Interruptus

3. 6. 2011 8:46
Re: Musím porazit Kellnera a Komárka, říká Hušák v exkluzívním

;-D;-DR^

0 0
možnosti
VK

kossacek

3. 6. 2011 8:21
Nestoudnost

Tak tenhle komouš bude někomu vyprávět o právním státě? Už dávno se nechová jako správce majetku Sazky, ale jako její vlastník a spory přenáší do osobní roviny na finanční ztráty Sazky v miliardách nehledě. Za to by měl jít sedět..Rv

0 0
možnosti
LJ

lolek77

3. 6. 2011 11:51
Re: Nestoudnost

Nyní je zaměstnancem správce konkurzní podstaty (za nějakých mizerných 900 000 Kč měsíčně) a měl by plnit jím zadané úkoly. Pochybuji, že to je psaní odvolání v neprospěch věřitelského výboru. Kdyby ho správce vyhodil pro porušení nějaké povinnosti byl by pokoj a Hušák by se mohl vrátit k udávání což mu u Stb šlo. I ten padák není problém. Nic by mu nedali a zařadil by se do řady čekajících věřitelů.

0 0
možnosti