Diskuze

Dvě třetiny Čechů nemají na dovolenou v zahraničí

Téměř dvě třetiny Čechů nemají peníze na zahraniční dovolenou. Podle průzkumu společnosti SANEP pojede třetina českých obyvatel na tuzemskou dovolenou a necelá třetina nevyrazí vůbec. Z dotazování vyplynulo, že hlavním kritériem pro výběr dovolené jsou celkové náklady následované cenou případného zájezdu či pobytu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

matysek-k

12. 7. 2011 8:32
tak to je blbost

nebo nevědomost. Protože když si spočítám, co mě stojí tuzemská dovolená, tak jsem na ceně levné dovolené v zahraničí. Je to jedno kam jedete, pokud teda nemáte na mysli zájezdy za exotikou.

0 0
možnosti

Dunja

12. 7. 2011 9:50
Re: tak to je blbost

U rodin s dětmi to blbost není, protože jim přednostně musí zajistit nějaký program, alespoň v podobě příměstského tábora, aby rodiče mohli chodit do práce, když babičky nejsou u každého k mání. A to také něco stojí. Za rodinu se počítá i ta neúplná, kde se nelze ani v dovolené vystřídat. A pak děti mají bohužel dost volna během roku, kdy si také rodiče musí brát doma, pokud dítě nechtějí nechat bez kontroly u počítače či venku. Kolika rodičům pak asi zbývá měsíc dovolené na léto?

Kdo chce na dovolenou tak si každopádně během roku ušetřit může. Jen si vybrat, zda to má být ta letní, zimní nebo ta o jarních prázdninách.;-D

0 0
možnosti