Diskuze

Česká pošta shání zaměstnance. Uchazeče láká na úsměvy zákazníků

V období před Vánoci hledá Česká pošta nové zaměstnance. Na webovém portálu jobs.cz láká uchazeče na úsměvy zákazníků za včasné dodání a práci na čerstvém vzduchu. V zimních plískanicích nejde o nejvhodnější benefit, ale o něco atraktivnějším přilepšením k platu by mohl být týden dovolené navíc či stravenky. Podnik zaměstnává více než 30 000 lidí a v předvánočním provozu mu chybí až pět tisíc zaměstnanců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela často vídám žlutou pošťáckou dodávku v lese za Zastávkou u Brna. Tráví tam poobědní pauzu, dává si šlofíka, chodí na houby nebo tak něco? Bodejď by měl pošťák čas na rozvážení nějakejch zbytečnejch balíků:-P

0 0
možnosti

J59i46ř32í 16K39a85d58l68e94c

14. 10. 2019 22:31

Zkrácená pracovní doba?Aha,zeptejte se pošťáků v terénu....Další volný čas zabírá kompletace letáku...Neumí si vážit svých zaměstnanců.jinak by tam nebyla fluktuace lidí.Posta by měla vyslat do terénu manažery i manažerky,kteří objíždějí pošty a buzeruji doručovatele za neprodané produkty,nesjednána pojištění apod.A hned by nebyl problém s lidmi.A nedávno jsem slyšel prohlášení,že budou 7000lidi propouštět.A najednou shání 5000lidi??;-D;-O8-o;-D

0 0
možnosti

To už máme socialismus, že se nájem a jídlo dají platit úsměvy? Jen jsem přemýšlel, co si zaměstnanci za ty úsměvy tak koupí.

0 0
možnosti

Celkem by mne zajímalo, kdo ČP dělá tak "moudré" poradenství při náboru nových zaměstnanců. Poradím jim zdarma, nejdříve propustit tyhle exempláře ;-)

0 0
možnosti

Jasny a kdyz pritelkyne odpovidala na takovy inzerat, tak nedostala zadnou odpoved. Ono to nebude tak horke s tim hledanim zamestnancu, neverte tem plkum.

1 0
možnosti

odepisovat na ty inzeráty vůbec nemá cenu, musíte tam volat, já jsem se tam nedovolal tři týdny, když jsem šel na pobočku tak mi řekli , že nic neobsazují, pravá ruka neví co dělá levá ..

0 0
možnosti

"U inzerátů na pěší doručovatelky je jako benefit uváděna práce na čerstvém vzduchu..."

za deště i mrazu, v blátě i vedru... ;-D

1 0
možnosti

Dnes chybí řidiči nákladních vozidel i autobusů, a ministryně práce spí a nejspíš to vůbec netuší. Jen tak lze vysvětlit, že mezi rekvalifikačními kurzy nejsou kurzy na řízení nákladních vozidel a autobusů. Kdysi to pro stát nebyl problém, a kurzy běžně financoval. Studenti si naprosto standardně dělali řidičáky na středních odborných školách v rámci studia, a mnozí kluci později rámci vojenské služby.

0 0
možnosti

Rekl bych vam vtip o Ceske poste, ale nevim jestli vam dojde...

0 0
možnosti

Zajímalo by mě, jak chtějí těm zaměstnancům v zimních měsících, kdy se velkých městech nedoporučuje kvůli inverzním vycházet, zajistit ten čerstvý vzduch. Pokud na to mají nějaký zázračný patent, rád k nim přes zimu půjdu. Tady v Ostravě se přes zimu nedá venku pobývat, tak by ten čerstvý vzduch docela benefit byl. Mám obavu, že takový patent ale nemají.

0 0
možnosti

Vím určitě, že pracák v určitých případech proplácí ŘP. Ale musí být splněný podmínky, jako příslib práce u daného zaměstnavatele atd...

0 0
možnosti

M78i41l15a58n 63V10o93l81e77k

13. 10. 2019 12:31

Takhle kapitalismus funguje, potřebuje levnou pracovní sílu na obyčejné práce, protože nikdo z 'lepších' lidí ji dělat nebude. Zatím na to nevymysleli nic lepšího než imigranty.

0 0
možnosti

Prý kapitalismus - vždyť je to neefektivní státní podnik, co to má společného s kapitalismem?

0 0
možnosti