Diskuze

Ceny bytů v Plzni klesají, jejich nabídka je větší

Pro ty, kdo si chtějí v Plzni pořídit nové bydlení, mají realitní makléři dobrou zprávu. Na trhu je bytů více než kdy jindy a zejména ty v panelových domech zlevňují. „V nabídce máme tak o třicet, možná čtyřicet procent více bytů než tomu bylo zhruba před dvěma lety,“ říká Pavel Pubec z plzeňské realitní kanceláře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jack

23. 2. 2005 10:30
Logické
Každý růst jednou skončí. I v Praze je čím dál více "neprodejných" nemovitostí a parcel, protože jsou ceny pro kupující neakceptovatelné.
0 0
možnosti

Pavel

22. 2. 2005 23:11
No,no...
Zas tak horke to rozhodne neni. Ceny bytu klesly tak o 5% a uz je z toho takovyhle boom. Panelaky jsou na konci sve zivotnosti, neni se cemu divit. Druzstva i majitele ceka ted investice jako prase do renovace a zatepleni. Normlani byty se porad dobre lokalite drzi na svych cenach...
0 0
možnosti

mpixel

23. 2. 2005 9:13
Re: No,no...
jojo přesně tak. Těch 5% je tak opotřebení a nárazová spekulace. Koukněte na cenu nových bytů. Ten si za milion nepořídíte.
0 0
možnosti

nebydlící

22. 2. 2005 17:25
A je to tady!
Avizovaný raketový růst cen nemovitostí po vstupu do EU se dostavil - a to s nebývalou razancí!!!
Nenažraní cizinci hromadně skupují byty, němečtí důchodci masově emigrují do Plzně, Prahy a Ústí nad Labem, aby si na poslední chvíli urvali z levných nemovitostí a chudáci slušní a poctiví češi, poté co je celá republika rozprodána vyčůraným baráčníkům, jdou bydlet pod most.
Ještě přijmout zákon aby i pod mostem bylo regulované nájemné a všichni budou šťastni.
0 0
možnosti