Diskuze

Další tažení proti reklamě u silnic. Zmizí i loga stavebních firem

Tažení za odstranění reklamních ploch v okolí silnic a dálnic již trvá bezmála rok. Jejich provozovatelé proto z velké části ploch stáhli reklamy na různé zboží a nahradili je státní vlajkou. Velké množství poutačů však stále zůstává na svých místech. Nyní úřady v boji proti neoprávněné reklamě přitvrdily, zmizet mají i firemní loga.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odstraněním firemních log z cedulí rovněž znemožní projíždějícím řidičům snadno zjistit, která firma daný úsek opravuje, a tedy srovnat přístup, nebo pracovní morálku zaměstnanců různých stavebních firem.

Ve chvíli, kdy firmy nestaví, ale zakázku přeprodají či po částech rozdělí, je info, zde staví, naprosto zbytečné a nic neříkající.

Kdyby si paní z Eurovie radši vymyslela argument, proč se jim vlní silnice a sypou mosty

0 0
možnosti

Klídek, jestli to půjde stejně rychle jako nelegální reklama, tak se to začne odstraňovat tak za 5 let.

0 0
možnosti

J59a28k34u45b 51R56o61u63s

9. 7. 2018 10:13

Ať nejdřív dokončí, co začali. Vydali naprosto bezzubou vyhlášku o zákazu billboardů u dálnice, majitelé billboardů se jim tak akorát vysmáli, nic se nestalo a billboardy stojí dál, mnoho měsíců po tom, co vyhláška vstoupila v platnost. A teď si budou chladit žáhu na logách stavebních firem, kterých jsem si mimochodem u dálnice nikdy ani nevšimnul?

1 0
možnosti

Dej blbcovi razítko, vymyslí předpis. Praha je plná reklamních poutačů a žádné problémy. Tedy dokud z reklamy nebude vyskakovat zelený mužíček rovnou na přední sklo.

0 0
možnosti

zakážou se auta, to bude efektivnější

0 0
možnosti

Takže MD nedokáže zajistit odstranění bilboardů a tak se vybíjí na stavebních firmách.

2 1
možnosti
Foto

Stále nějak nechápu v čem je takový problém. Nikdy mě nijak billboardy nevadili. Kdyby se tomu stanovili určité mantinely a mírnou daňovou zátěž, která by šla na opravy těchto silnic, tak bychom byli šťastni všichni.

0 1
možnosti

Naše ministerstvo dopravy v čele s Ťokem je vážně akční.;-D

4 0
možnosti

M71i84r73a 25J90a82n92í75k

9. 7. 2018 8:36

A co ceduje RSD: musime to opravit ?

0 0
možnosti