Diskuze

Bývalý šéf armády povede zbrojovku. Bečvář se stal prezidentem Glomex MS

Bývalý náčelník generálního štábu Josef Bečvář se stal od ledna prezidentem zbrojařské firmy Glomex Military Supplies. Ve funkci bude odpovědný za strategii firmy či kontakt s partnery a zákazníky. Firma to dnes ČTK sdělila v tiskové zprávě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Škoda, že tam není napsáno, co ta zbrojovka vyrábí. Z článku vyplývá, že je to spíše obchodní firma, která za tučnou provizi zprostředkovává armádní nákupy. Taková slušná trafika, nic jiného.

1 0
možnosti
AK

A pak že se nebudou rozdávat trafiky,no co!!!Rv

0 0
možnosti
SK

Nu je to o dosaženém vzdělání !! Nakonec Zeman i Klaus byli zaměstnanci Prognostického ústavu KGB a stejně jako Babiš dostali důvěru vést a řídit občany státu ČR.

0 0
možnosti
DC

Funkce na oko. Jednoduše je tam kvůli kontaktům a kvůli tomu, že korupčnímu prostředí kolem armády dokonale rozumí, jelikož byl jeho přímým účastníkem. Jinými slovy lobbista jako vyšitý.

9 0
možnosti
IV

Takže on nejlépe ví, jak se se zakázkami vnutit do AČR. No, jestli toto je v pořádku, tak už nevím.:-P

2 0
možnosti
ZB

Je otázka, zda dělal pro zbrojovku již v minulosti?

1 0
možnosti
Foto

Pro každého odloženého funkcionáře je vždy nějaká pohodlná funkce.

3 1
možnosti
JS

No v podstatě tak by tomu v ideálním případě být mělo (pokud samozřejmě neskončil kvůli pochybení), ale bohužel se tomu tak neděj státní správa díky tomu přichází o odborníky.

1 1
možnosti
JN

Stret zajmu. Nemel by tam delat. Po.skonceni funkce by ho stat mel financne zajistit. Toto je spatne.

4 6
možnosti
JS

Střet zájmů to není, právě proto, že ho stát "pustil". To že to není úplně nejlepší stav je ovšem bezesporu, bohužel tát (hlavně politici) se ani za 30 let nenaučil tyto lidi použít a využít, je smutné že i bývalý režim to uměl lépe.

2 1
možnosti
JS

Tak na jednu stranu je tu pro něj určitě úspěch, má možnost zúročit své draze nabyté zkušenosti, na druhou stranu je to smutná vizitka toho, jak se stát není schopen najít uplatnění pro odborníky, které si sám vychová. A na místech odborníků pak končí odpad, který se jinde neuchytil (čest výjimkám "srdcařům").

4 0
možnosti