Diskuze

Antivirus zachránil každé čtvrté pracovní místo v Česku, řekla Maláčová

Program na podporu zaměstnanosti Antivirus zachránil každé čtvrté pracovní místo v soukromé sféře, vychválila ministryně práce Jana Maláčová program, kterým stát hradí část mezd zaměstnanců. Česko skrze něj vyplatilo 14 miliard, podpořilo 708 tisíc unikátních pracovních míst, nejčastěji v oblasti automotive. Maláčová chce, aby program pokračoval i po srpnu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No znam par firem z automotive co antivirus cerpaly, ale ani u jedne to teda nezachranilo ani jedine pracovni misto - vsechny udelaly to same (a udelaly by bez ohledu na to jestli prispevek dostaly nebo ne) a to ze zkrouhly agenturni pracovniky, a kmenove nechali nejakou dobu doma a pak je nahnaly vsechny zpatky do prace. Tyn hospodarsky vysledek jim to samozrejme vylepsi, na pocet mist to vliv nema (a zprincipu moc ani mit nemuze)

1 0
možnosti

To její venezuelské vzdělání se občas stejně odhalí.

1 0
možnosti

"Už se nemůžu dočkat až se budou půjčovat peníze na placení úroků ze státního dluhu."

Doufám že cenzor tento diskusní příspěvek nesmaže.

1 0
možnosti

J38i61ř15í 47F16o36g86e49l

2. 7. 2020 19:56

Naučte ji počítat.

2 0
možnosti

Představa, že každý, kdo čerpal kurzarbeit, by byl bez něj propuštěn, je opravdu legrační. U nás KA čerpali prakticky všichni zaměstnanci. Asi těžko by je firma mohla propustit, když vyrábí na zhruha 80 % plánu. Ta paní nás má buď za hlupáky, anebo je sama hloupá.

6 0
možnosti

zachránila....ten vynález ČSSD - domy hrůzy a jejich nájemníky...ti krizi opravdu nepocítili a žádné pracovní místo nikomu nezabrali....

1 0
možnosti

Již se půjčují peníze na placení úroků ze státního dluhu? 60 miliard je hodně peněz.

2 0
možnosti

Program Antivirus je naprostý omyl. Dotujeme neaktivitu (pouze sezení doma) a prodlužujeme agónii ekonomicky umírajících. Na trh práce se díky tomu nedostanou volné pracovní síly, které by našli uplatnění u někoho, kdo má odbyt, ale nemá pracovní sílu.

17 0
možnosti