Diskuze

Policie řeší mítink ANO v Budějovicích. Chvilkaři tam údajně opařili nohu

Zástupci iniciativy Milion chvilek pro demokracii namalovali před předvolebním stánkem hnutí ANO v Českých Budějovicích kříže symbolizující oběti koronaviru. Společnost, která uklízí komunikace ve městě, je odstranila a při čištění údajně jednoho ze sympatizantů iniciativy opařila. Incident prověřuje policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co k tomu říct, snad jen... nadpis jak noha :D

0 0
možnosti

Moc bych se divil kdyby se o spolku Milon chvilek dočetl, že udělali milon dobrých věcí, pomocí

v největší době výskytu coronaviru, pomoci IZS a při odstraňování následků a totéž když se republikou přehnaly letní bouře s tornády, větrnými smrštěmi, záplavami, kroupami... Když se dozvídám kolik tisíců lidí bylo na jejich kecodemonstrací... sakra to už je pořádná pracovní síla, nebo ne...

1 0
možnosti

„Pracovník úklidové firmy opařil vysokotlakým čističem nohu spoluobčana, který stál v místě piety s nápisem Vláda zmařených životů,“ uvedl v tiskové zprávě Luděk Beneš z českobudějovické pobočky Milionu chvilek. 8-o pane jo , to je lumen ;-D tak si na křižovatce nakreslím dva kříže a je z toho pietní místo ??? 8-o neskutečný co si ti aktivisti a ochránci kdečeho a kuňky rudokrké obzvláště dovolují ... bych ho to nechal vydrbat kartáčkem na zuby

9 0
možnosti

Nejsem zastánce Babiše, ani ANO, ale už podle fotek je zřejmé, že ten jouda tam stál naschvál a odmítl pracovníkovi uhnout.. člověkovi, který jen dělal svou práci o víkendu, místo toho aby byl doma. A jelikož u TS nedělají žádní lumeni, tak se prostě naštval a tou wapkou ho trochu postříkal... hotovo.

8 0
možnosti

D23a20n 82H85o62l92i73c76k41ý

23. 9. 2021 20:40

myslíte, že je v pořadáku někoho zranit jen proto, že se motá, kde nemá? Když půjde někdo na červenou přes přechod, tak ho přece nepřejedete úmyslně jen proto, že vy máte zelenou.

0 3
možnosti

Bohnice, Dobřany - dobrá adresa pro Milion chvilek...

5 0
možnosti

A to primátor pískne a hned naběhnou panďuláci s parní čističkou? Když jde o mítink ANO. Jinak byste čekali jen na odpověď z magistrátu aspoň 3 dny, pokud by šlo o podobně pomalovaný chodník,že?

4 1
možnosti

J79a40n 68U89l31r52i77c42h

22. 9. 2021 22:18

Myslím, že k fanatismu chvilkařů je třeba přistupovat s nadhledem. Horlivá snaha zasáhnout je kontraproduktivní. Vyvolává v nich pocit, že jejich akce je významná, a motivuje je, aby v tom pokračovali. Proto bych tam ty kříže nechal, dokud je nesmyje déšť.

9 2
možnosti

Záškrt potřebuje další peníze?

2 0
možnosti

Tak údajně, jo? A tu nohu mu tedy takto opařil kdo, milá redakce...

1 0
možnosti

To je zcela jasné.Přeci Babiš, který pracovníka firmy uplatil.

6 1
možnosti

J59a44n 25M37i11l78t54n81e59r

22. 9. 2021 19:59

Milion chvilek je trapárna. Zjednoho udělali milionáře. Teđ bude chtít to sé i ten druhý lůzr.

23 2
možnosti