Diskuze

„Krvavou“ zásilku se zvířecíma očima dostali Ukrajinci v Brně i v Praze

V Brně evakuovali ukrajinský konzulát kvůli podezřelému předmětu, který tam dorazil. Budovu muselo opustit šest zaměstnanců a evakuována byla i blízká mateřská školka. Policie nakonec vyloučila, že by dopis obsahoval nástražný výbušný systém, jaké v souvislosti s válkou zadrželi v uplynulých dnech Španělé. V zásilce se našla mrtvá živočišná tkáň, uvedli policisté. Podle sdělení ukrajinského ministerstva to byly zvířecí oči. Stejná zásilka přišla i do Prahy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže to někdo hodil do schránky, poštou to nepřišlo? Kamera jim vchod včetně schránky v této pohnuté době nesnímá? Jinak k otiskům prstů na schránce dochází spíš při jejím otevírání, než při zasouvání zásilek dovnitř. Jinak schránku mají asi velkou, obvykle se do schránek balíček totiž nevejde. "Konzulka Anna Proško novinářům v Brně sdělila, že podezřelou zásilku našli v poštovní schránce. Z ní ostatně na místě kriminalisté snímali otisky prstů." A co říkaly ty německé nápisy?

Následně na konzulátu postupovali podle bezpečnostních instrukcích ambasády, a proto zavolali policii. Odkud balíček přišel, neví. Anna Proško na ní ale podle svých slov poznala německé nápisy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/brno/zpravy/zasilka-ukrajinsky-konzulat-brno-pyrotechnik-policie.A221202_101813_brno-zpravy_pp

0 0
možnosti
JV

Že by nějaká symbolika u nás neznámá? Možná v zemích bývalého SSSR to používali k nějakému nepříjemnému sdělení. Divím se, že to novináři ještě nezjistili, vždyť by jim to zvýšilo čtenost.

1 0
možnosti
MD

Asi neplatili výpalné. Alespoň v brněnské komunitě Ukrajinců je to rozšířený obyčej. :-/

6 0
možnosti
JK

z ruského webu názory 🤦

Jinými slovy, jde o podvratné a provokativní triky samotného kyjevského režimu!

Je zvířecí tkáň součástí těla prezidenta Zelenského?

Zdá se mi, že jde o přípravu na obsazení části bývalé Ukrajiny východní Evropou: Polskem, Maďarskem a jim podobnými.

https://topwar.ru/206106-v-cheshskom-brno-sotrudnikov-ukrainskogo-konsulstva-jevakuirovali-iz-za-podozritelnoj-posylki-s-tkanju-zhivotnogo.html

1 0
možnosti
PM

P62e80t87r 60M11i56l30l64e30r

2. 12. 2022 14:12

Už se těším co nám k tomu bude vyprávět ředitel zeměkoule. Rozhodně to zabalí do do nějaké srdce rvoucí story.

4 0
možnosti
LB

Rusa chceš co nejdál, kolaboranta ještě dál.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 21
možnosti
DZ

D67a95n93i17e74l 90Z77í57k70a

2. 12. 2022 13:59

Kde berete mandát mluvit za lid? ;-D Že pár uřvaných pitomců huláká, že nemá rádo Ukrajince neznamená, že je lid v ČR nemá rád.

18 9
možnosti
LB

Ukázka idiocie rusáků a jejich kolaborantů. Ubohé a směšné rádobymafiánské "gesto". Možná to zabírá v tom jejich hnusu, ale v civilizovaném světě nikoliv

11 0
možnosti