Diskuze

VIDEO: Tramvaj v Brně málem srazila ženu, ta si toho ani nevšimla

Neuvěřitelný hazard se životem předvedla mladá žena, která v Brně vstoupila přímo před jedoucí tramvaj. Řidič dobrzdil těsně před ní, ani pak si ale žena tramvaje nevšimla, nebo ji zcela ignorovala a šla dál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

....prostě blondýna...dívala se, jestli ty dvě soupravy nějaká další nepředjíždí ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Že by sluchátková lejdy? A nebo jen tupohlávka mající vše naháku. :-)

0 0
možnosti
KJ
TK

Podle chůze byla zřejmě sjetá.

0 0
možnosti

Jedinou omluvou může být to, že byla ověšena taškama zřejmě s novýma hadýrkama, a tak už byla prostě v transu z toho, jak si je bude zkoušet doma.;-D

0 0
možnosti
JK

V poslední době častější jev, jdoucí mimo přechod, přes silnici, auto na něj troubí a on nezrychlí ani o píď, natož, aby se otočil, omluvil se. Možná nějaká nová výzva na sociálních sítích :D

Asi se špatně na školách vyučuje fyzika, nebo si to neumím představit. Ostatně jako absolutní přednost na přechodu pro chodce bez rozhlídnutí = absolutní přednost chodce zemřít pod koly auta.

2 0
možnosti
Foto

U nás absolutní přednost chodce na přechodu není, jen přednost, ale za určitých podmínek. Přednost chodce před tramvají není nikdy. To si jen ti chodci špatně vykládají.

1 0
možnosti
MS

Podle mě možná hluchá. Nic tam nevidím. Ale to neomlouvá, o to víc se musí rozhlížet. A ona se nerozhlídla ani u té silnice poté. Hezká holka, tak příště opatrně!

2 0
možnosti
TT

Neodpustím si to: "... kde se nachází známý park Lužánky." To si opravdu jako myslíte, že by nějaký čtenář rubriky Brno neznal Lužánky? 8-o

0 0
možnosti
Foto

T54o22m56a27s 52B51e43n12c

18. 8. 2022 20:31

Je mozne, ze je hlucha. S lekarskym stemplom. Potom to meni cely pohlad na vec.

3 6
možnosti
LM

To teda ani náhodou nemění.

9 0
možnosti
DB

Tady je škoda, že do ní ta šalina jen tak zlehoulinka neťukla. Tak aby si jí vůbec nic nestalo, ale aby věděla co se stalo. Tohle bylo fakt o centimetry.

3 0
možnosti
PU

Ta musí být snad hluchá, vždyť to musel být pěkný rachot když ta tramvaj brzdila

0 0
možnosti
TT

Kvalitní sluchátka to jistí.

1 0
možnosti