Diskuze

Střelbu v Brně policisté řeší jako vraždu, zabité ženě bylo 35 let

Úterní střelbu v Brně, při níž zemřela pětatřicetiletá žena, prověřují policisté jako vraždu. Podezřelým je sedmašedesátiletý muž, který byl zadržen. Motiv a přesný průběh událostí kriminalisté stále zjišťují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Zase je to tady samej právník z OPBH... že, Pavelka a podobné lopaty.

0 0
možnosti
PP

Ať v tom kriminálu vychladne. Zabil, tak ať trpí. Je asi jasné, kdo měl při přetahování o zbraň navrch. A proč až tak krajní řešení? Dědka taktéž zastřelit.

0 2
možnosti
JM

Kromě výsledku nevíme vůbec nic o tom co a proč se stalo. Prima, že někteří zde už mají vše rozluštěné a můžou vynášet rozsudky.

1 0
možnosti

I66v44o 34Č32á57n

24. 10. 2019 1:10

Také mě to napadlo...

0 0
možnosti

Nevim co tomu predchazelo. Ale jestli ho zena postrelila a ten chlap dostal strach o svuj zivot a chtel ji vzit zbran, aby ho nezabila a u toho byla usmrcena, tak mi neprijde, ze je to vrazda, ale sebeobrana ne? Žena ktera pouzila strelnou zbraň je preci utocnik ne? Samozrejme z toho clanku nejde moc vyčíst, ale pro me je to zatím jen sebeobrana. Kdyby me postrelila nejaka zenska, tak se snazim podle situace z toho nejak dostat. "Utek nebo zneskodnit utocnika". Je jednou jestli to je chlap, zena či dítě. Co z toho clanku chapu je, ze utocnice mela prst na spousti i po prvnim vystrelu na toho chlapa a on po ni skocil a snazil se ji zbran vytrhnout, ale jak drzela ta zena tu zbran a mela i prst na spousti, tak pri te pretahovane se postrelila. K tomu clovek nepotrebuje moc sily a jestli ji ten prst pri te hadce zmackl tak prisel vystrel. No uvidime, jak to prošetří

2 1
možnosti
MT

M93a20r86t55i67n 95T59u38m19a

23. 10. 2019 15:02

Až na základě důkladného vyšetřování lze dojít k závěru, že jinak trestný čin není trestným činem, protože se udál v rámci nutné obrany.

1 0
možnosti