Diskuze

Kvůli nepozornému řidiči dodávky v Brně kolaboval provoz tramvají

Až tisíce cestujících doplatily po poledni na jednu špatně zaparkovanou dodávku v centru Brna, kvůli které nemohly tramvaje projet jedním směrem frekventované Rooseveltovy ulice. Řidič, který se k vozu asi po půl hodině vrátil, zaplatil dvoutisícovou pokutu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pokuta 2 tisíce. A co k tomu napočítat náklady na provoz náhradní dopravy kvůli odkloněným spojům? To by si řidiči rozmysleli nevhodné parkování...

10 0
možnosti
KK

Řidiči bílých dodávek jsou kategorie sami pro sebe. Tohle může dělat fakt každý. Bílá dodávka, o 10tis levnější než barevná, výbava osekaná až na kost a v ní nedostudovaný neumětel, který neumí nic, vystřídal už 20 zaměstnání, ráno naloží balíky, nebo paletu a jede. Ještě zkouší udělat pár kilometrů "pro sebe". Smutný vedlejší produkt naší doby. Už aby nastoupily automaticky řízené automobily, které nás této kategorie definitivně zbaví.

3 3
možnosti
PB

P85e89t20r 73B54á11č64a

25. 4. 2019 19:14

co to tady zvanite, dyt je to jakejsi vrak a jeste polepene, zbytek radsi no comment.

0 1
možnosti
TN

Když už zaparkuju tak, že někde něčemu můžu překážet, tak mám být poblíž abych případně uhnul a za sklem pokud jdu třeba na pár minut pryč, dávám telefonní číslo (pro rejpaly, dělám to opravdu když už to nejde jinak, tak možná 1x za dva měsíce a většinou jsem u auta a vykládám třeba věci). Druhá věc je, že nejezdím každý den někam do centra.

Nicméně mě spíš fascinuje neschopnost městapa - tramvaják zavolá, má přijet městapo s odtahovkou, stejně pořád krouží okolo a hotovo. Když lidi nechávali auta na pár minut třeba na Pekařské tenkrát po té (nepovedené) rekonstrukci, tak kolikrát do 10 minut jim auto odtáhli a to MHDčku vůbec nepřekáželi, jen stáli na zákazu a nosili např. věci domů nebo skočili něco vyřídit.

Jinak tenhle měl smůlu že mu chybělo pár centimetrů, kolikrát potkávám hůř zaparkovaná auta, třeba na Slovákově, tam to neřeší nikdo.

0 0
možnosti
PK

Telefon na polepu auta nebo faktuře za oknem je potenciálně nejrychlejší, a já být policajt, zkusil bych to taky.

1 0
možnosti
TT

Tý woe, dva litry. To ho tak určitě odradí. :-P

8 0
možnosti
PK

Je to zaměstnanec, 40 tyček asi nebere, jde mu to z platu a teď má zaměstnavatel negativní reklamu. Třeba už nemá ani práci.

0 0
možnosti
Foto

Vy v Brně nemáte odtahovku? A to jste pětadvacetkrát větší než Litvínov. Tady odtahovka funguje...;-)

5 0
možnosti
AS

to jo, ale projet do středu Brna je někdy pěkná fuška :-)

0 0
možnosti
VT

To je u nás v Praze furt. Ale jo, chápu na venkově je to vyjímečná událost, tak se o tom musí hned napsal.

2 13
možnosti
AS

do Prahy dorazila taková parkovací strkačka, kdo jede na Prosek, je z toho zděšený, Brňáci se tomu smějí, že je to starý, tak se parkovalo v Brně třeba kolem divadla již dávno :-)

2 0
možnosti
AS

někdy je odtahovka rychlá a jindy pomalá, když přece tramvaják zavolá dispečerovi, že potřebuje odstranit překážku provozu, tak to musí být za 15 minut pryč

13 0
možnosti
MM

dle mě by mělo, ale rozhodně v Praze není - pokud odtahovka k tomuto dorazí do hodiny, tak je to úspěch.

1 0
možnosti
JN

Já vidím na fotkách šalinu, tramvaj ne

4 6
možnosti
LN

Nemáte si je tam předělávat.

0 1
možnosti
PM

P24e64t51r 73M77u88n33z10a63r

24. 4. 2019 18:27

No pokuta několik tisíc je jedna věc. A co náhrada škody dopravnímu podniku, kolik bude ta?

7 0
možnosti
TH

T35e55r97e98z52a 63H96o76l62á

24. 4. 2019 23:37

ok, jak moc chcete trubku, který blbě odhadl prostor pro parkování, stahovat z kůže? Bude stačit 40 litrů pokuta ve správním řízení, takže spadne někam do exekuce, nebo půjdeme do lynče?

1 2
možnosti