Asi 200 dobrovolníků a policie hledali pohřešovaného muže z Vracova na Hodonínsku, našli ho mrtvého v lese. (2. června 2021) | foto: Policie České republiky

Dvě stě lidí hledalo muže na Hodonínsku. Našli ho mrtvého v lese

  • 12
Asi 200 dobrovolníků a policie hledali pohřešovaného muže z Vracova na Hodonínsku. Jeho rodina ho naposledy viděla v pondělí ráno. Tělo osmačtyřicetiletého muže našli později v lese. V případu byla nařízena pitva, ačkoliv se podle současných informací na jeho smrti nikdo nepodílel.

Rodina naposledy viděla muže v pondělí ráno, když odjel na kole. „V následujících hodinách se domů nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Příbuzní se tak obrátili na policisty. 

„První den provedené pátrací akce nikam nevedly. Na další den tak bylo naplánováno rozsáhlé pátrání v lesích okolo Vracova. Do něj bylo nasazeno téměř na čtyři desítky policistů, včetně policejního psovoda a policistů na koních,“ uvedl tiskový mluvčí brněnské policie Petr Vala. 

V úterý bylo rozsáhlé pátrání v lesích okolo Vracova. Zapojily se do něj čtyři desítky policistů včetně psovoda a policistů na koních. Hledalo i 200 dobrovolníků z řad občanů nebo dobrovolných hasičů. 

„Jejich zapojení se ukázalo jako klíčové. Právě dobrovolníci našli muže ve zdejším lese, bohužel byl bez známek života,“ dodal Vala. Nedaleko se našlo také kolo muže.

Podle Valy byla v případu nařízena pitva, přestože se podle prvotních informací nikdo další na smrti muže nepodílel.

,
Témata: les, Hodonínsko, Vracov