Diskuze

Oběd za stravenku, ale z konzervy

Jak chutná oběd v grill baru Amsterdam v centru Brna? Zdá se, že polední hosté se stravenkou v kapse nejsou v atriu obchodního domu Rozkvět tou nejzajímavější klientelou. Meníčkáři, třeba ti, kteří pracují v bezprostředním okolí a chodí sem pravidelně, okusí jen malý zlomek toho, co se běžně v Amsterdamu večer škvíří na grilu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RADA11

30. 8. 2009 8:20
Těstovinový salát s tuňákem

ten salát jsem s kolegyní měl taky, chutnal nám a nenapadlo nás, že by to mělo být jinak. Můžete obecenstvu dát návod, jak se dělá podle Vás tento salát OPRAVDU? Moc by nás to zajímalo. Cestujeme často do zahraničí a měla byste vycestovat také. Např. ve Francii poblíž Toulouse jsme dostali polední menu za 11 Euro (cca 300 Kč) a věřte, že se ty těstoviny nedaly jístRv. Srovnejte si ceny. EU Suroviny stojí stejně jako v Rakousku atd., varné technologie jsou taky za stejné ceny, NÁJMY jsou vyšší a přesto Vám dají jídlo za 3 Eura [>-]. Choďte na menu za 300 Kč.EU, určitě budete spokojená.

0 0
možnosti

RADA11

30. 8. 2009 8:09
Komu slouží paní "redaktorka"?

;-Opokud se zajímáte o gastronomii, měla byste především tomu rozumět. Naprostá většina restaurací a jídelen vaří z tzv. konveniencí a předem přichystaných jídel, tj. zamražených šokem, nebo dehydratovaných. I nejznámější brněnské restaurace, které Vám jídlo prodávají za několikanásobky. Jak si myslíte, že by to jinak stihli za daných norem? Jinak až si budete dávat na Balkáně plněnou papriku, tak MÁ BÝT ogrilovaná, jestli byla černá, měla jste ji vrátit. Rozhodně tato restaurace patří k tomu lepšímu R^ a Vy byste neměla sloužit v tvrdém konkurenčním boji tímto způsobem.!!

0 0
možnosti

FextX

25. 8. 2009 13:03
Muj osobni nazor.

At si rika kdo chce co chce, ja sem chodivam casto. Pravda, ze menicko si nedavam ale jinak jsem vzdycky naprosto spokojenej... Ustaleny jidelnicek, jednoducha, rychle prirpravena, chutna jidla ve vetsim nez velkem mnozstvi.....A obsluha? Vzhledem k typu podniku, naprosto pohodovy borci. V podstate odsud nemam jediny negativni zazitek....mozna jsem stastlivec....kazdopadne, je to pro me jeden z favoritu, kdyz se rozhoduji kam an obed. ....R^

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

25. 8. 2009 15:52
Re: Muj osobni nazor.

To je možné, že z jídleního lístku vaří dobře, ale tohle je recenze poledního menu a to se asi asi moc ž*át nedá. Rv

0 0
možnosti

yebbat

24. 8. 2009 12:08
no, nepřekvapuje mě to.

Ale jsou v brně i dobré hospody/restaurace - Divá Bára, Chaloupka,.... Kdo dá další tip?

0 0
možnosti