- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ten salát jsem s kolegyní měl taky, chutnal nám a nenapadlo nás, že by to mělo být jinak. Můžete obecenstvu dát návod, jak se dělá podle Vás tento salát OPRAVDU? Moc by nás to zajímalo. Cestujeme často do zahraničí a měla byste vycestovat také. Např. ve Francii poblíž Toulouse jsme dostali polední menu za 11 Euro (cca 300 Kč) a věřte, že se ty těstoviny nedaly jíst. Srovnejte si ceny. Suroviny stojí stejně jako v Rakousku atd., varné technologie jsou taky za stejné ceny, NÁJMY jsou vyšší a přesto Vám dají jídlo za 3 Eura . Choďte na menu za 300 Kč., určitě budete spokojená.
pokud se zajímáte o gastronomii, měla byste především tomu rozumět. Naprostá většina restaurací a jídelen vaří z tzv. konveniencí a předem přichystaných jídel, tj. zamražených šokem, nebo dehydratovaných. I nejznámější brněnské restaurace, které Vám jídlo prodávají za několikanásobky. Jak si myslíte, že by to jinak stihli za daných norem? Jinak až si budete dávat na Balkáně plněnou papriku, tak MÁ BÝT ogrilovaná, jestli byla černá, měla jste ji vrátit. Rozhodně tato restaurace patří k tomu lepšímu a Vy byste neměla sloužit v tvrdém konkurenčním boji tímto způsobem.
At si rika kdo chce co chce, ja sem chodivam casto. Pravda, ze menicko si nedavam ale jinak jsem vzdycky naprosto spokojenej... Ustaleny jidelnicek, jednoducha, rychle prirpravena, chutna jidla ve vetsim nez velkem mnozstvi.....A obsluha? Vzhledem k typu podniku, naprosto pohodovy borci. V podstate odsud nemam jediny negativni zazitek....mozna jsem stastlivec....kazdopadne, je to pro me jeden z favoritu, kdyz se rozhoduji kam an obed. ....
To je možné, že z jídleního lístku vaří dobře, ale tohle je recenze poledního menu a to se asi asi moc ž*át nedá.
Ale jsou v brně i dobré hospody/restaurace - Divá Bára, Chaloupka,.... Kdo dá další tip?