Diskuze

Dálnice D2 u Brna byla obousměrně uzavřena. Střetlo se zde šest aut

Hromadná nehoda šesti aut v neděli odpoledne uzavřela dálnici D2 u Brna obousměrně na hodinu. Po šestnácté hodině se podařilo zprůjezdnit směr na Břeclav, ve směru na Brno zůstala uzavřená až do 17:30. Nehoda se obešla bez zranění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P22e73t59r 36B47á32č72a

21. 7. 2019 20:36

Ridicska elita vyrazila mimo svoje vesnice na dovolenou.

Co sem dneska a vcera potkal na D1, to by bylo na elaborat fakt.

1 0
možnosti
P"E

Jednoznačně nepřiměřená rychlost vlivem aktuální meteosituace. Český řidičský způsob honem... honem... chvátám, nemám čas! Hloupých 20 minut je rozhodujících! Teprve až když dojde k nehodě a jsou pomačkané plechy si každý uvědomí, že každá minuta, vteřina navíc dokáže zachránit život a hlavně je vždycky lepší mít časovou rezervu doopravdy zmíněných 20 minut. Bohužel vláda ČR neobdržela od ministerstva dopravy a ředitelství silnic a dálnic do dnešního dne žádný návrh na zpřísnění pravidel silničního provozu. Takže feajeři kteří vydělávají měsíčně 45 tisíc bez problému zaplatí jednou za čas pokutu 100 až 2000 korun. Každý 10 řidič by měl znovu dělat autoškolu protože to co předvádí na silnicích je nedostačující. Hodně se teď zmiňují nehody na železničních přejezdech kde ve většině případech způsobí nehodu právě řidič osobního vozu nebo kamionu! Až příště usednete za volat. Myslete na to...!!

10 3
možnosti
OS

Pravidla se zpřísňovala nedávno, ŘSD nemá co navrhovat změny zákona, řidiči kromě pokud dostávají body, řetězové nehody na dálnici mají často jinou příčinu, než nedodržení vzdálenosti...

:-/

4 4
možnosti