Ingredience
Postup
- Tvaroh vyklopíme do mísy. Přidáme moučkový cukr a tvaroh začneme šlehat. Postupně přiléváme zchladlé rozpuštěné máslo, až vyšleháme hladký krém. Přendáme ho cukrářského sáčku.
- Na pracovní plochu rozložíme alobal a na něj těsně vedle bebe sušenky (3x5 kusů). Sušenky skládáme tak, aby vedle sebe nikdy neležely dvě světlé, nebo dvě tmavé. Pak je potřeme malinovou marmeládou a přestříkáme tvarohem. Navrch rozložíme další sušenky, a to tak, aby na světlých ležely tmavé a naopak.
- Podélnou prostřední řadu sušenek přestříkáme znovu krémem a rozložíme na ni maliny. Obě boční řady přehneme přes náplň na prostřední řadě. Střechu zabalíme do alobalu a v lednici ji necháme ztuhnout.
- Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Pak do ní důkladně vmícháme teplou smetanu. Střechu vybalíme z alobalu a postavíme ji na kovovou mřížku. Přelijeme ji polevou a necháme zaschnout. Před servírováním ji nakrájíme nahřátým nožem.