Chrudimský trenér  Felipe Conde.

Chrudimský trenér Felipe Conde. | foto: Ivana Hošková

Měli jsme problém pochopit hru Slavie, přiznal chrudimský kouč

  • 0
Neodvedli jsme špatný výkon, ale soupeř hrál skvěle, ohlížel se za úterní remízou 2:2 v Praze na Slavii trenér futsalistů mistrovského Era-Packu Chrudim Felipe Conde. „Měli jsme problém pochopit hru soupeře, z čehož pramenilo málo vytvořených šancí,“ vysvětloval Conde, jehož svěřenci v hlavním městě tratili v letošní sezoně vůbec poprvé.

V utkání přitom dvakrát vedli; Slavia ale poprvé dokázala na vedoucí branku odpovědět za sedm minut a o dva body navíc pak ve druhé půli Chrudim vlastním gólem připravil Brazilec Éverton.

„Nezasloužili jsme si vyhrát. Hra Slavie přes pivota nám dělala velké problémy, které jsme nedokázali řešit. Nemůžeme hledat žádné výmluvy,“ měl jasno Conde.

Další soutěžní klání na chrudimské mužstvo čeká v pondělí 18. února od 17 hodin, kdy se na domácí palubovce střetne s Bazookou Uherské Hradiště.

„Psychicky jsme na tom pořád dobře, zbývá ještě dost utkání. Na ztrátu se Slavií zapomeneme a půjdeme si pro další výhry,“ vyhlásil univerzál Era-Packu Martin Doša v rozhovoru pro facebookový profil Varta futsal ligy.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž