DO KINA: Zpívající Rocketman se nezalekne ani návratu Godzilly

  • 8
Z pěti novinek kin stojí nejvýše hudební životopis Rocketman, v němž si Eltona Johna zahrál skvělý Taron Egerton. Jiný typ publika dá přednost příšerkám ve filmu Godzilla II Král monster, nabídku doplní horor, dokument a středoškolská komedie.

Snímek Godzilla II Král monster přináší pokračování Godzilly z roku 2014. Nyní se neohrožení vědci postaví útoku hned několika gigantických nestvůr, aby zachránili lidskou rasu.

V hororu Máma ztělesnila černošská hvězda Octavia Spencerová osamělou dámu, které partě maloměstských středoškoláků půjčuje až podezřele vlídně svůj dům pro bujaré večírky.

Životopisný Rocketman bývá právem srovnáván s loňským hitem Bohemian Rhapsody. Opět v popředí stojí skutečný rocker a showman, jeho skvělý herecký představitel i podmanivá hudba.

Dokument Tři blízcí neznámí odhaluje výjimečný osud trojčat, která byla po narození rozdělena a adoptována různými rodinami. Nic netušící bratři se potkali až po letech.

Komedie Šprtky to chtěj taky líčí, jak dvě vzorné studentky zkusí v poslední den na střední škole dohnat všechno, co si kvůli učení odpíraly. Čeká je hodně napínavá noc. Ukázky a komentář najdete na videu.