Diskuze

VIDEO: Policisté zastřelili kluka s falešnou pistolí hned po příjezdu

Policie v Clevelandu zveřejnila video z bezpečnostních kamer zachycující zastřelení černošského chlapce Tamira Rice policejní hlídkou. Video spolu se záznamem hovoru mezi dispečinkem a policisty zveřejnila policie na žádost chlapcovy rodiny a po nátlaku veřejnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J61o85s51e59f 15Z45e82t15í78k

29. 11. 2014 23:43

Střílel by ten kowboj i na bílého?Ja myslím,že také!Dvanáctiletý kluk s pistolí a  zároveň nevinné dítě když na jiném místě střílí spolužáky,policajt byl nejspíš předem s něčím hnědým v kalhotách!

1 0
možnosti
JK

J90a42n 93K38r20p98e73c

29. 11. 2014 23:06

je zcela evidentni ze sahal pro zbran v momente kdy policejni auto zastavilo. kdo to nevidi tak to nechce videt. v takovem pripade je strelba naprosto adekvatni. zbran nebyla oznacena jako hracka a duvodne ji za hracku nebylo mozno povazovat. na miste policisty bych se nezachoval jinak. radsi vysetrovani nez futral.

2 1
možnosti
VV

kdoví, kolik životů tím zachránil (jen si rejpu) :)

1 3
možnosti
VR

„V úterý protestovalo okolo dvou stovek lidí, kteří zastavily dopravu...“ Už zase. Nechápu, jak může absolventka žurnalistiky napsat takovouto hrubku. „Anna Barochová s novinařinou koketovala už na střední škole a později ji vystudovala na Masarykově univerzitě v Brně, kde nyní dodělává ještě Bezpečnostní a strategická studia.“

4 2
možnosti
JO

J25i73r84i 52O75s71v11a15l14d

29. 11. 2014 22:12

Hrubka v clanku je pro Tebe duvod k tomu zjistovat si detaily o autorovi a kopirovat je do komentare? Neco neni v poradku.

0 0
možnosti
DH

Je to drsné. Mám pocit, že si lidé na to, že se zabíjí, ať už je to sebeobrana, vražda nebo jakákoliv jiná situace, včetně války, natolik zvykli, že už je to neděsí, tak jak by mělo. Naopak, je bizarní, že zabíjení se stává běžnou formou "komunikace" - Ukrajina, Irák apod. a je považován za alternativu, když se dva nedohodnou u stolu. Pak se nedivím, že děti chodí po ulicích, a vůbec jim nepřijde ujeté, že míří na lidí, byť falešnou, zbraní, a že přijedou policajti a to dítě zastřelí. Je to zkrátka důsledek toho, jak v dnešní době žijeme, jak komunikujeme, co tolerujeme...

3 0
možnosti
Foto

Lidi se zabíjí od doby, kdy se vývojově odělili od opic a i předtím ještě jako opice se určitě také zabíjeli, stejně jako dnes to lze pozorovat na šimpanzích a nejen u primátů, ale i u jiných druhů. Mění se jen zbraně, lidi mají pistole a šimpanzi se tlučou klackama.

2 1
možnosti
MB

Nechte toho, policajti byli urcite v pravu: oznameni z vysilacky znelo, ze je tam cernoch s pistoli v parku plnem lidi. policiste pak spechali na misto, jenze na snehu se jim brzdna draha trochu prodlouzila a tak dojeli primo k nemu. a protoze se ten sprostej plebs spatne barvy pleti asi spatne pohnul (neb si myslel, ze to jsou kluci z jineho gangu ve skole a chteji ho prejet), tak ho rovnou prostrilel pri vyskakovani z auta. budiz mu pricteno k dobru, ze mu urcite ujela i noha na mokre trave a po prvnim vystrelu spoust zmackl uz jen omylem, aby neupadl.

7 2
možnosti
MB

jeste pro ty hloupejsi: je to psano s nadsazkou.

nejsem zastancem americkeho systemu prava, kdy ma policajt vic prav nez bezny obcan. Viz. banan a policajti v jine vcerejsi zprave.

4 1
možnosti
RG

Je mi jasný, že tu je plno názorů, že si to ten kluk zasloužil, když tak mával pistolí. Ale proboha, to ho ti fízlové nemohli jen střelit do ruky?  Ani nemuseli jezdit k němu.  Ne, oni tam musí hned každýho prošpikovat, protože by se ti ťulpasové nejspíš ani nestrefii. A to není první případ kdy zastřelili nějakýho chudáka.

6 7
možnosti
PO

Zkuste si někdy na střelnici z jedoucí židle střílet pohybující se terč do ruky. Doporučuji.

9 3
možnosti
PV

Na pouti a v každém hračkářství se dá koupit spousta plastových pistolí, na dálku s originálem velmi těžko rozeznatelných. O plynovkách a airsoftech ani nemluvě. Malí kluci s tím běhají kolem baráku, hrají si a míří nejen na sebe, ale také na "jiné objekty". Kdyby přijelo policejní auto a postřílelo je, tak by jste viděli ten tanec. To že je mezi těmi kluky i můj syn, to je vedlejší... 

To co Ti policajti na videu provedli je podle mého názoru jednoznačně zločin.

7 7
možnosti
RP

R93o52m28a63n 81P59y75t33e35l

28. 11. 2014 8:21

Jenže v ju es ej jsou vedle hračkářství hned dva obchody se zbraněma.

4 2
možnosti
Foto

nic v zlom ale mlady si o to koledoval.pri kazdej airsoftovej zbrani je napisane,ze sa na verejnosti ma nosit v puzdre a nie ju vytahovat a mierit na kadekoho..a uz vobec nie na policajtov..co cakal,ze mu poda ruku ?!;-O

4 1
možnosti
HB

No, ještě ho taky mohli chytit a pak veřejně ukamenovat, nebo lámat v kole za to, že si dovolil zmást orgány.:-P

2 1
možnosti
MD

Takže co jiného,to policejní auto ani pořádně nestálo a kluk dostal kulku.Ten polda je vrah a měl by být potrestán.A už vidím,kdyby se tohle stalo někomu s nás,že by policajt zastřelil našeho kluka,co by jste asi dělali?Klidně mínusujte,ale tady ty diskuse na tohle téma nemá obdoby.

10 4
možnosti