Diskuze

Vězeňské hospice v USA se přeplňují seniory, musejí v nich pracovat i vrazi

Počet seniorů v amerických věznicích za posledních pětadvacet let šestinásobně stoupl, mnoho postarších lidí v trestnicích dožívá ve vězeňských hospicích. Většina z nich přitom není na takové množství umírajících vybavená. Některá vězení proto ve svých hospicích zaměstnávají své další trestance, například usvědčené vrahy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

No a co? Počet přestárlých vězňů se sníží a ošetřující spoluvězni se mohou věnovat své zálibě.;-D

0 0
možnosti
MP

a "tuná" sa robia cavyky s jedným usvedčeným, ktorý prinesie "neschopenku"! veď v česku je (teda myslím si že áno) dosť usvedčených vrahov, ktoráí by ho sprevádzali ...

0 0
možnosti
MG

Je mi záhadou, proč to fungující z USA nepřebíráme a to špatné ano. To, že vězni musí pracovat třeba v tom hospiců, je jenom správné. Nechat vězně užívat si vězení bez práce je vymoženost evropská. V Západní Evropě ovšem tohle už nevydrží dlouho, jen do nástupu práva šaría, jehož prvky už se začínají prosazovat.

0 0
možnosti
VR

Vítejte do budoucna. Populace v západních zemích neroste, novým immgrantům se dělat nechce a babyboomers nezadržitelně stárnou = totální zničení západní společnosti.

3 1
možnosti
BP

USA mohou zachranit pouze ilegalove.

1 4
možnosti
JK

J77i22ř84í 46K23o81u74k

20. 5. 2018 18:57

Čemu se v USA diví? Když dávají i 30 let za zločiny u kterých dáváme podmíněné tresty, tak se tam stáří vězni návrší.

2 0
možnosti
JK

J50i13ř92í 77K21o53u90k

20. 5. 2018 19:01

Doživotí bez možnosti propuštění za nenásilné trestné činy si odpykává konkrétně 3 278 lidí. "Někteří se dopustili nenásilných přečinů jako krádeže bundy za 159 dolarů nebo byli prostředníky v prodeji marihuany za deset dolarů," přibližuje obsáhlá zpráva neziskové organizace American Civil Liberties Union (ACLU).

Pro doživotní trest bez možnosti propuštění stačily i tak banální věci jako krádež nafty z kamionu, nářadí v obchodě či pokusu o proplacení kradeného šeku.

4 0
možnosti
ZH

Nechápu zase proč ten zavádějící nadpis. Mohli jste napsat místo vrahů spoluvězni.

6 0
možnosti
VN

V USA jsou tresty jistě vyšší, ale i u nás není z hlediska výše trestu rozdíl mezi pokusem o vraždu a dokonanou vraždou.

1 1
možnosti
MB

19 let za pokus o vraždu. V ČR spousta vrahů ani za dokonanou vraždu zdaleka 19 let nedostane.

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti