Diskuze

Útok v Londýně byl chorobný a zvrácený. Nikdy neustoupíme, řekla Mayová

Britská premiérka Theresa Mayová na večerní tiskové konferenci potvrdila, že středeční incident v Londýně byl činem jednotlivce. Útok označila za chorobný a zvrácený a zdůraznila, že Británie nikdy neustoupí. Slova podpory a solidarity se Londýnu dostalo od řady světových státníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K62a83r56e97l 42N84e75č28a51s

23. 3. 2017 22:42

Nejsmutnější je neustálé opakování:JSME ŚOKOVANÍ. Na jedné straně tyto politické ouřední persony opakují v celé Evropě,jak jsou na hrozby připraveny,na straně druhé jsou šokovaní.

To e přece kontradikce.?:-/

0 0
možnosti

Jasně.Nic nedělat.Bude se čekat jak telátko na porážku.Možná by se dali zrušit velikonoce.Určitě by nebylo tolik lidí v ulicích že?A co nechodit vůbec ven,nic neslavit ,koncerty zrušíme a budeme pěkně doma abychom je nedráždili.Vánoce zrušit také by šlo.Jeden slaboch střídá druhého ve vedení.S těmi lidmi co vládnou v Evropě spějeme ke katastrofě.Jediné co udělali tak vytvořili úřad pro kondolence ,protože se to už nedá stíhat psát a posílat.No petrodolary a šejkodolary stále vládnou.

0 0
možnosti

Nikdy neříkej nikdy.

0 0
možnosti

Nikdy neustoupíme, ale pozveme další, abychom ji ukázali naše hodnoty:-P

1 0
možnosti

Připomíná mi Angelu a její "to zvládneme". Bohužel to ale bez změny postoje nezvládneme. Já myslím, že je cesta, není nutné trestat vyznání a vystavovat se riziku označení za fašistu, ale musí se začít tvrdě trestat přestupky proti občanskému soužití. Mě osobně nevadí muslim, když se chová slušně a modlí se doma ve skříni. Ale vadí mi, když se po mě bude sápat na ulici a nebo když bude mít stejně velký příjem jako řádně pracující. Ostatně starosta Londýna je také muslim, je zajímavé, že se nevyjadřuje. Pokud chce někdo azyl, musí přijmout evropská pravidla a hodnoty a při sebemenším porušení je nejlepší ho vyhostit, jiná řešení povedou k budoucímu teroru na ulicích. U muslimů s občanstvím to už tak lehce nejde, ale dají se zvýšit některé tresty. Potřebujeme nutně změnu některých zákonů. Pokud některé z těch zvířat sáhne za opasek po noži, když mu řeknu, že mám přítele židovského původu, nebo že jsem homosexuální nebo že mohamed je podle mě pedofil, tak nemá v Evropě co dělat. Zde se diskutuje, žádné téma není tabu a nevraždíme se napotkání nožem.

0 0
možnosti

"Nikdy neustoupíme!" znamená, že budeme stát, čumět a nechat se pomalu vybíjet a vůbec nic proti tomu nedělat, ano vážení politici plní soustrasti, lítosti a pevných přesvěčení??

5 0
možnosti

Bohužel můžu dát jen plus. Politici vědí že mají dokonalou ochranu a nás mají aby se mohli ukázat při zapalování svíček na místě obětí.

Zřejmě proto nic nedělají na ochranu obyvatel.;-€!!

1 0
možnosti

...paní Pittnerová to napsala naprosto přesně!Není co dodat....[>-]

0 0
možnosti

To je dojemné, jak se všichni státnící vzájemně podporují, projevují si soustrast, sympatie a lítost. Telefonují si, twitterují, posílají vzkazy, vydávají prohlášení, že nás žádné útoky neodkloní od našich demokratických principů. BLA BLA BLA..

Ale co s tím hodlají dělat?! ;-€

5 0
možnosti

NIC., Bude pořád jen BLA BLA BLA

0 0
možnosti

A96l29o70i28s 20Z18e11m93a20n

23. 3. 2017 10:26

Je dobre ze Slavek Sobotka se teroristu neboji.

1 0
možnosti

Tohle je těžké. Strašně těžké - politik, který by skutečně chtěl bojovat proti islámu, musí před voliče přijít a říct, že chce občanskou válku, protžoe jiný účinný boj s islámem na území evrospkých států není možný. A máme tu dva resp. tři zásadní problémy:

1) Najde se natolik odvážný politik, který by šel do voleb s programam občanské a náboženské války na území vlastního státu?

2) Nájde se národ, či stát (chcete-li), jehož voliči takovýto program upřednostní před ostatními, kteří budou tvrdit, že existuje jiná cesta a lidé v ulicích, lidé u Vás doma nebudou muset umírat?

Podle mne zní na oba dotazy odpověď stejně - Nenajde! Pak ale sebelepšímu politikovi nezbývá nic jiného než dělat prohlášení typu "Neustoupíme." byť znějí sebevíc nesmyslně.Chyba se už stala.

4 2
možnosti
Foto

S tím nepřijde nějaký politik. Vidím jen dva pravděpodobné výsledky současné situace - občanská válka, v případě, že se starousedlíci EU vzbouří, nebo v dlouhodobém horizontu Islámská totalita, jestliže lidé budou nadále ustupovat. Bohužel tu druhou možnost vidím jako pravděpodobnější.

0 0
možnosti