VIDEO: Jak se chytá tele. Kovboj naháněl vystrašené zvíře na dálnici

  • 7
S nezvyklou situací, která připomínala záběry z westernu, se museli vyrovnat řidiči na dálnici v americkém Michiganu. Kovboj při nahánění zmateného telete vyjel do jednoho z jejích pruhů a za pomoci svého lasa ho zastavil. Zvíře vyvázlo bez zranění, stejně jako všichni účastníci této nevídané podívané.

Na záběrech, které na Twitteru zveřejnil druhý okrsek michiganské státní policie, je vidět, jak se z křoví vynořuje honák na koni, který pronásleduje zvíře utíkající přes dálnici I-75.

Mladá kráva přeběhne všechny tři její pruhy a skončí až na travnatém dělicím pásu, kde ji kovboj za pomoci svého pomocníka na čtyřkolce konečně dostihne. Stane se tak přesně ve chvíli, kdy se zmatené zvíře chystá přeskočit svodidla do protějšího směru.

Podle úřadů policie stačila všechny tři jízdní pruhy silnice z bezpečnostních důvodů uzavřít, později je po lapení zvířete opět otevřela. Úřady dodaly, že zvíře je zpět na pastvině a není zraněné.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video