Diskuze

Rusové zničili devítipodlažní dům v Chersonu, spojení s Krymem vede oklikou

Rusové v noci zasáhli při ostřelování devítipodlažní bytový dům v Chersonu na jihu Ukrajiny a způsobili v něm požár. Jedna žena při ostřelování města zahynula. Ukrajinci hlásí, že za uplynulých 24 hodin podnikly zhruba dvě desítky útoků na pozice ruských vojsk. Ruské síly také čelí následkům zničení dvou mostů na anektovaný poloostrov Krym.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už to začíná být zrochu stagnující ...

1 1
možnosti
DR

Je. Veškerý, tzn. i ten malý postup, už se zastavil úplně.

1 3
možnosti
JL

Pokračuje avizovaný úspěšný protiútok Ukrajiny ničením lodí a mostů na rozdíl od domů s civilisty Russskem.

2 5
možnosti

Jako že se během přípravy bojiště ničí kritická vojenská infrastruktura? To je šok

3 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, že někteří géniové to stále ještě nazývají osvobozováním

3 1
možnosti
VD

Taurus zrejme brzo na rusackych pozicich. Preju hodne uspesnych zasahu

Jehor Černěv, lidový poslanec Ukrajiny a předseda Výboru pro národní bezpečnost, obranu a rozvědku Nejvyšší rady, informuje, že byl informován poslanci německého národního parlamentu, že klíčové parlamentní frakce dosáhly shody ohledně předání raket dlouhého doletu Taurus Ukrajině. Podle jeho slov se čeká na oficiální rozhodnutí.

https://twitter.com/NOELreports/status/1688499907680714752?s=20

4 0
možnosti
AP
RD

Čína uvedla, že rozhovory o mírovém plánu pro Ukrajinu, které skončily v neděli v saúdskoarabské Džiddě, přispěly k „upevnění mezinárodního konsenzu“.

Zdroj:onlajn

Takove nicnerikajici blabol aby cina vypadala ze ovlada diplomaciju.

1 0
možnosti
PO

Ale on to neni zas tak nic nerikajici blabol. Uz jen to ze se na tomto jiz druhem takovem jednani objevila mimo jine i cina, neni moc dobra zprava pro Kreml.

4 0
možnosti
Foto

Pokud se Rusku neoplatí stejnou mincí, budou města ostřelovat pořád.

7 0
možnosti
VD

Ja doufam, ze neoplati, ale jsem jednoznacne pro je vydesit az zesedivi. Aby se bali posilat deti do skol, aby stravili par dni na zemi v metru ve strachu, ze i na jejich skolky, nemocnice, obchodaky nebo panelaky muze dopadnout dron nebo raketa...zkratka aby se bali uplne stejne jako se boji lidi na UA uz rok a pul

4 0
možnosti
PN

Ten trolejbus na rusáky nejdřív vystřelil, oni se jenom bránili...

17 0
možnosti
KV

Jedna žena při ostřelování města zahynula...

To je smutné. Na druhou stranu, když přihlédnu k dnešnímu výročí svržení atomové bomby na civilisty v Hirošimě, tak nelze nevzpomenout okřídlené : "Der Krieg? Ich kann das nicht so schrecklich finden! Der Tod eines Menschen: das ist eine Katastrophe. Hunderttausend Tote: das ist eine Statistik!"

3 34
možnosti
TB

Ne že bych ti do teho nějak kecal, ale dnes žádné výročí není. I když u vás v rusku je to podobné i s tou slavnou revolucí

23 0
možnosti
MK

Zvláštní, že rusáci vraždí primárně ruskojazyčné obyvatelstvo, o kterém dezoláti tvrdí, že jsou to Rusové. Ruskojazyčná Oděsa už rusáky nenávidí na život a na smrt, a v Chersonu to nebude jiné.

27 0
možnosti
HU

Podle Rusáka je vraždění osvobozením.

8 0
možnosti
HU

Klasické rusácké zvěrstvo a terorismus obyvatel, kteří tam pořád žijí. A přitom se stále najdou takoví různí krupičkové, kteří budou napadení Ukrajiny relativizovat a rusácké útoky omlouvat stylem, že si to Ukrajina zaslouží.

17 0
možnosti
DR

Nezaslouží. Nicméně u toho Chersonu to není nic překvapivého. Těžko můžete očekávat, že když mají rusové naproti na druhé straně řeky dělostřelectvo, tak že budou posílat na město mírové holubice.

A dokud nebude tato hrozba eliminována, tak to loni tolik halasně opěvované znovuobsazení Chersonu bude jenom Pyrrhovo vítězství.

2 17
možnosti