JK

J24a28n 91K53a19v28a56n

1. 4. 2024 16:48

Zní to hezky, ale ani před válko nebyla ukrajina atraktivní turistickou destinací. Nevím, proč by teď najednou měla být.

LZ

No nemate tak docel pravdu, lyzovani na zaoadni Ukrajine je provazeno pomerne solidnim luxusem, ne kazdy si ho muze dovolit, a cernomorske plaze byly take pomerne lakava, a to pominu slogan Ukrajinskych cestovek devadesatych let, prijedte k nam na dovolenou, vase auto uz je tady.

JN

No možný to je, lipavsky o dovolené na krymu psal už před časem, možná sebou vezme i zbytek vlády, kdo ví?

MS

Nevím jestli se mám vašemu příspěvku smát a nebo jste opravdu tak hloupý. Prostudujte si prosím dějiny a zejména posledních dvacet let

LD

To je taky apríl ne? Musí se nechat, že je Zelensky nakazil optimismem dobře. Optimismem, který se jim sice nikdy za 2 roky nepotvrdil, ale přejme jim to.

OD

No, Vám podobní tady před těma 2 roky tvrdili, že za 3 dny je konec, pak do zimy atp. - zatím se slabší silnějšímu zdatně brání.

Mistři Evropy v korupci a nefunkční státní správě totiž nebyli Ukrajinci ale Russové.

PB

Tak na Ukrajinu se jezdilo hlavně za nezřízeným pitím alkoholu a levnými společnicemi. Nic jiného tam dohromady nebylo...

MH

...no, na ten alkohol bych si taky dal pozor.

TR

Před válkou nikdo na Ukrajinu nejezdil. Proč teď ?

JM

Ale jezdil,sice to není TOP turistická destinace, ale turistů tam jezdilo a jezdí hodně.

MV

Už se tam hrnu jen na hranicích člověk čekal jak tydyt a můžou za to jak Slováci tak Ukrajinci nevím jak letadlem ,ale předpokládám ,že prudi stejně ...ono to má logiku za post celníka a jiného úředníka se tam platí a musí to vydelat zpátky

Ten optimismus ne nepotvrzuje. Minulý rok se mluvio, že ofenzíva rozhodne. Ofenziva narazila na minová pole s kterými nikdo nepočítal? Jde spíše o motivaci, aby je západ stále podporoval. Je to takové východní, velká slova a optimismus, výsledky malé.

AP

Já bych jim neupíral optimismus. Vždyď výrok "Vítáme naše hosty, pokud nepřijdou se zbraněmi," ... je dostatečně výmluvný. Myslím že Ukrajina chce být normálním prozápadním státem a ne vazalem treoristického uskupení z východu. Tohle si přece přejí i mnozí další normálně myslící lidé. Myslím že vůbec není na místě je podezírat z nekalosti. Hold mají to tam takové a sami to nezvládnou bez pomoci jiných.

TJ

Ukrajinci vždycky něco plánují, co nemůže vyjít. Hlavně to musí financovat a utopit v tom peníze někdo jiný. Jsou to dospělí lidé s mentalitou malého dítěte...

PH

Lidi cestujou všude možně, tak proč ne na Ukrajinu. Já tam nikdy nebyl, ani se tam nechystám.

TJ

Já tam byl několikrát pracovně tak před 15ti lety a stačilo.