Diskuze

Potupa ruského námořnictva. Ukrajinci vypilovali útoky kamikaze čluny

Ruská Černomořská flotila dostala další ponižující ránu. Ukrajinské kamikaze čluny v sobotu zasáhly nejméně tři lodě kotvící v Sevastopolu, na což Rusko odpovědělo odstoupením od dohody o vývozu obilí. Incident podle expertů ukazuje, nakolik je ruské námořnictvo stále zranitelné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

takže oslavné ody na ukrajince, kteří když něco zničí a někoho zabijí, tak je to v pořádku. je to mimořádný úspěch útočit na kotvící plavidlo a zneužít dohodu o koridoru.

0 0
možnosti
Foto

Moskali zaspali, žijí ještě v otěčestvěnnoj vojně 1945, kdy s pomocí USA porazili německou fašistickou konkurenci. Samozřejmě, ve válce je jedno, zda nepřítel kotví, nebo je na moři. Zasáhnout fašisty v jejich přístavu je ovšem úspěch, který se využije v propagandě.

0 0
možnosti
LH

Rusáci jsou prostě mantáci - tak jednoduché to je... :-P

0 0
možnosti
JD

J74a73n 97D76l43o25u29h19ý

1. 11. 2022 8:20

To u vas asi dokazu pochopit. Berte toho kdyz tak jenom pulku

0 0
možnosti
Foto

J65i95r43i 81B42i79l90i35n10a

31. 10. 2022 22:45

Lehce byla poskozena jen jedna minolovka. Admiral Makarov je nezvestny a jeho manzelka prohlasila: "at me ten ozrala ani nechodi na oci".

4 0
možnosti
TS

lehce poskozena v ruskem pojeti znamena, ze lezi na dne. Jeste potapecio narychlo premalovali nazev lodi, aby v zaznamech z fregaty byla minolovka.

6 0
možnosti
TS

Pred casem se na pobrezi Cerneho more objevil neznamy vodni dron. Nikdo nevdel, k cemu ma slouzit. Ted uz to vsichni vedi. ;-D[UA]

11 0
možnosti
PH

Rusko je bojově úplně impotentní a nezbývá mu než dělat teroristické útoky na infrastrukturu a civilisty jako nějací talibanci...

16 0
možnosti
Foto

upřímně, článek vyznívá jakoby ukrajinci poslali ke dnu x lodi v sevastopolu a přitom doteď nevíme přesně jak to dopadlo, jasně, russáci to nepřiznají, ale pět ódy pokud jim par lodí jen poškodili a ty za par týdnů budou brázdit moře a škodit

1 20
možnosti
TS

Kdyz Rusko prohlesi, ze skody jsou minimalni a neukaze zadne foto, znamena to, ze nekolik lodi utrpelo vazne skody. Tak vazne, ze se to snazi zta kazdou cenu zamest pod koberec.

13 0
možnosti
KK

Měl by těm Rusákům někdo říct, že můžou být rádi, že Ukrajinci nejsou takový zbabělci jako oni by ostřelovali Ruskou Infrastrukturu a civilisty. Ale jestli budou Rusáci dlouho provokovat, tak třeba světu dojde trpělivost a tito no comment se přestanou smát.

7 0
možnosti
MP

Nějak se Rusákům množí flotila stacionárních ponorek.

10 0
možnosti
Foto

odporné ruské prasatá, nemám vás rád X

7 0
možnosti