Diskuze

Učitelé ve Francii stávkují. Testování ztěžuje výuku a zabírá čas, viní vládu

Učitelé na základních a středních školách ve čtvrtek po celé Francii stávkují kvůli opakovaným změnám v pravidlech pro testování žáků na koronavirus. Ztěžuje to podle nich samotnou výuku a její organizaci, dodatečná administrativa zabírá čas a učitelé kritizují i nedostatek komunikace ze strany francouzské vlády. Do stávky se podle odborů zapojilo až 75 procent učitelů, zavřená by mohla být až polovina škol.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Není to úvodní foto moc rasisticke a segregacni? Bílé francouzské holcicky a vzadu postávající Mohammed s Ahmedem... ty holcicky asi vědí proč se držet dal...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
HF

H43o40n43z44a 93F15á69t79o29r

13. 1. 2022 12:07

Ono je to spíš otravné, zbytečně drahé a v neposlední řadě úplně zbytečné, než co jiného. Ale stěžovat si, že to zabírá čas, je úplně mimo mísu. Pošťourané nosy mají děcka za tři minuty a než se dozví výsledek, tak už mohou mít klidně napsanou písemku - fakt nemusí dvacet minut ty kartičky hypnotizovat. Samotné testování také vůbec neztěžuje výuku. Tu ztěžují následné vopičárny, když vyjde test pozitivní.

0 1
možnosti
PK

Zbytečné to je, ale tu půlhodinu času to vezme. Postup je hygienou celkem jasně daný (a ve Francii to může být ještě víc prudné) a nemůžou jen tak mezi tím dělat něco jiného.

0 0
možnosti
PK

Jestli s tou šikanou, testy a očkováním evropské země nepřestanou, ošklivě se jim to vymstí. Bude se ozývat čím dál víc lidí, a věřím, že dojde i ke značnému násilí, protože lidi jsou už zoufalí a dál v této nesvobodě žít nedokáží. ;-€

5 0
možnosti

Tak penízky z pharma lobby nesmrdí nikde.

0 0
možnosti