Diskuze

Thajského útočníka, který zabil 29 lidí a desítky zranil, zastřelila policie

Policisté v thajském městě Nakchon Rátčchasímá po šestnácti hodinách zabili útočníka, který v sobotu zastřelil 29 lidí a dalších 57 osob zranil. Podle thajského premiéra byl motivem vojákova činu spor o majetek. „Děkuji policii a armádě, že ukončila tuto situaci,“ řekl thajský ministr zdravotnictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V87í56t 72J15e89ž10e40k

10. 2. 2020 10:18

Samozřejmě nelze hodnotit dle jednoho videa, ale podle něj bych řekl, že naše URNA je nejméně o třídu někde jinde než ti na videu.

0 0
možnosti

Jak se zdá, tak podle fotografie ho dostal snajpr - taky střílel velmi přesně a na hlavu.

0 0
možnosti

Ale ale... masové streľby sa predsa dejú len v USA. V Thajsku sú zbrane zakázané

1 5
možnosti

Recyklace starých zpráv? Za tohle by si lidi měli předplatit "Premium" ?

.

iDnes je aktuální jako včerejší Rudé Právo :-/Rv

0 2
možnosti

Já nechápu, proč tyhle spory většinou odnášejí nevinní. Proč si to nejdou vyřídit s těmi, co jim tak křivdí. Sice to neschvaluji, ale to by mělo alespoň nějakou logiku.

5 0
možnosti

Obvykle jde o důsledek duševní poruchy. Prostě stejně jako existuje patologické sebeobviňování, existuje i patologické "tebeobviňování". To první vede často k sebepoškozování a někdy k sebevraždě, to druhé...

A technicky vzato jde obvykle o projevy různých forem paranoidních bludů - to zahrnuje schizofrenii, kverulanty , nebo třeba xenofobii (tu skutečnou, ne to, čím se zaklínají nevzdělaní mudrlanti).

A podstatné je, že se daná porucha může u konkrétního člověka rozvinout velmi rychle v důsledku nějaké osobní krize či jako důsledek stresu. A dokud se nerozvine, nikdo - ani ten postižený - to nezjistí:-/.

1 3
možnosti
Foto

U nás by byl střelec co to ukončil popotahován, že se dotknul práv chudáčka vraha...

0 23
možnosti

Tak on si ještě stěžoval, že má otlačenej prstíček na spoušti, z toho střílení spoluobčanů. Dobře, že ho policie zbavila trápení.

0 0
možnosti

Stačil by jeden ctihodný občan se zbraní...

Jako onehdá v Texasu.

13 11
možnosti

Jo a pravdepodobnost, ze zemrete pri utoku islamskych teroristu by klesla o 0,000000 ....01% a pravdepodobnost, ze vas nahodou, nebo umyslne sejme ctihodny obcan se bude zvedat podle poctu ctihodnych obcanu;-D;-D;-D

Hlavne, ze zastavime sireni islamizaceR^;-D;-D;-D;-D

8 10
možnosti

Zajímalo by mě, co na to odpůrci soukromých zbraní? Většinou říkají že stačí, když má zbraně armáda a policie. Ti se prý postarají o naše bezpečí.

20 15
možnosti

Na světě žije před 7 miliard lidí. Asi nejde úplně všechno uhlídat.

3 0
možnosti