Diskuze

ANALÝZA: Pakt, který otevírá dveře migraci, neodsouhlasilo nejen Česko

„Nezávazný“ světový pakt o migraci, který v pondělí v Maroku odsouhlasilo 164 států, je psán naivním bezstarostným jazykem časů, kdy se opakovalo, že vlnu migrantů mířících do Evropy tvoří lidé prchající před válkami a útlakem. V té době se text také zrodil, takže migraci popisuje jako požehnání pro přijímající země. Několik desítek z nich však pakt neschválilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

Já začínám být pomalu optimista. Takovýto objektivní článek by ještě před pár lety nemohl na idnes vzniknout

3 0
možnosti
DP

D26u41š91a38n 53P64e21š46e34k

13. 12. 2018 19:35

Hezký článek.

Kde jsou Barochová, Palata a Mánert? Chodí kanálama?

1 0
možnosti

Tohle by jsme se ještě před třema rokama nedozvěděli,takové řeči a články byly tabu.Něco se na naší politické scéně mění k lepšímu.Co na to ,sluníčkáři"z demobloku?

1 0
možnosti
LP

Pan Vodička mi skoro vždycky udělá radost. Myslím, že i Zeman by uznal, že ne všichni novináři jsou žumpa.

5 0
možnosti
JK

Diíííííky pane autore, skvěle napsáno :)))))

2 0
možnosti
JB

Včera som sa vyjadril k textu Marakešského paktu, ktorý zverejnila minulý týždeň slovenská Pravda.

Stále sledujem vývoj okolo tohoto paktu. Jedná vec mi nedide do hlavy. Stále dookola niektorí politici a hlavne aktivisti rôznych mimovládok, do nekonečná opakujú, že krajiny ktoré pakt nepodporili a nepodpísali upierajú migrantom právo na lepší život, čím zároveň potvrdili svojú antisociálnu politiku voči ním. Pakt mali jednoducho podpísať, veď ich aj tak, k ničomu nezaväzuje!

Bohužiaľ tieto vety sú buď prejavom absolútnej neznalosti alebo skorej úmyselného zavádzania. Jedná vec je totiž jasná a z pohľadu práva jednoznačná. Ak raz niečo podpíšem, tak to znamená, že so všetkým čo je v dokumente uvedané súhlasím a ten podpis ma záväzuje ku tomu aby som to aj dodržiaval.

4 1
možnosti
JK

Jsou zaúkolováni ! Už je to stejné jako za totáče !!!

0 1
možnosti
HP

Kvůli nesouhlasu s tímto nezávazným dokumentem neposlalo své zástupce do Maroka třicet států.

To už o něčem vypovídá....

4 0
možnosti

Hlavně že Seznam a ČT hlásí že tam nejelo jenom Česko.Proč o těch ostatních zemích nemluví?

0 0
možnosti
JM

J70a50n 60M82o49r82a40v66e51c

12. 12. 2018 10:55

Byl bych rád, kdyby někdo přesně zformuloval, co je vlastizrada, aby mohli státní zástupci ( v mnoha případech) konat .

2 1
možnosti
RE

Pane Moravec, v Nemecku byly podany cetna trestna oznameni proti pani Merkelove, ktera otevrela hranice a tim porusila cetne zakony a ustavu. Justice vsak jednani odmitala. Zde je nutno rici, ze justice vetsina zemi vzdy slouzila vrchnost, i kdyz se jednalo o diktatury, Merkelismus v SRN je takovy system.

3 1
možnosti
AD

Pakt je pseudosociální pokus o zprůměrňování obyvatel zeměkoule! Ti občané kteří mají dostatečné příjmy by měli přispět těm co je nemají! To je podobné jakoby v rodině všichni dali příjmy na jednu hromadu a každý by si bral kolik chtěl! Nakonec by to dopadlo tak že všichni by se na práci vykašlali!!! Ti pracovití proto že nebudou živit lenochy a ti druzí proto že i bez práce by měli dostatek! Výsledek by byl všeobecná bída! Takový "pořádek světa" si přejí samozřejmě jen úúúplně blbí nebo nefachčenkové!!!8-o:-(;-(!!

8 1
možnosti