Diskuze

I muslimky musí chodit na školní hodiny plavání, rozhodl německý soud

Nejvyšší správní soud v Lipsku odmítl uvolnit třináctiletou muslimskou dívku z hodin plavání, kterých se společně účastní chlapci i dívky. Nošení "burkin", plavek, které zakrývají celé tělo, je podle soudu dostatečný kompromis. Školačce však vadí i pohled na spoře oděné spolužáky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud se jí to nelíbí, ať jede zpátky do Afganistánu. Je v hostem v Německu a tak by měla dodržovat pravidla kutlury vedle, které jí bylo umožněno žít. Jenže to by tady neměli být multi kulti nadšenci, kteří by se nechali i ukamenovat jen aby jim vyšli vstříc: Nechápu to už natolik Evropa ztratila svou hrdost, že se ohýbají podle přistěhovalců jejichž náboženství výplodem šílenství. Už jednou byli z Evropy vyhnáni jako saracéni, doufám, že toto období přijde znovu. Už aby to bylo

0 0
možnosti

"Otec nejmenované dívky podle agentury DPA rozhodnutí soudu přijímá." Jo a za dva týdny bude mít slečna obličej pokropený kyselinou, protože viděla mužské tělo... 

Přijde mi absurdní, už jenom fakt, že se tohle dostane k soudu. Jak už to tu bylo řečeno, někam přijedu, tak sakra počítám s tím, že mně nebudou všichni dělat ústupky, ale že se přizpůsobím.

2 0
možnosti

Jo, přesně. Nejdál jsem byl sice v "Arábii"  kousek za Hurghadou, ale jedno vím jistě:

Budu-li chtít do mešity, zuju se. A zuju-li se, pustěj mě tam, tady problém nevidím. Stejně, jako arabský turisti choděj do sv. Víta... A udělám to rád, budu-li tam chtít jít. Vím to.

Dopjdele, tak proč nás tady učej jejich "pravidla"? Co se do v tý Unii děje, že nám diktujou na našem území?

Není na čase s nima vyběhnout, stejně, jako by vyběhli oni s námi tam?8-o

2 0
možnosti
Foto

J77i16n91d83r72a 60Š42a32u19r

13. 9. 2013 14:25

Kdo chce žít mezi orly, musí se naučit létat. kdo chce žít mezi rybami, musí se naučit dýchat pod vodou...

1 0
možnosti

A kdo chce žít, jako Evropan mezi Evropany v Evropě, tak co?

Nejspíš si přibalit "létající" kobereček.

A bude klid!

1 0
možnosti

Za co jsem dostala mínus ??

0 0
možnosti

A co Vás to tak zajímá?

Projdete-li si celou diskusi a budete-li poctivě klikat na udělený plusy a mínusy, zjistíte, že mínusujou většinou lidi, co nedokážou projevit vlastní názor, že by se jako zapojili do debaty, nebo tak, jenom mínusujou.

Takže tohle mě "neživí". A neměla by to být ani Vaše "starost".:-)

1 0
možnosti

Správně! Chceš v Deutschlandu žít? Tak plav s ostatními. Nebo jeď zpátky do Ománu či kde je tvoje domovina  a tam tě zajisté na bazén nutit nebudou!

2 0
možnosti

"Dívčin argument, že jí vadí pohled na spolužáky v plavkách..."

Žije přeci ve svobodné zemi. Má právo přemluvit tatu, ať ji odveze do nějaké machometánské země a obratem - nezapomeňte, je jí UŽ třináct! - pro(v)dá za trojnásobně starýho ženicha. Nebude mít sice nikdy právo uvidět ho "bez plavek", ale do měsíce bude zbouchnutá a do roka možná zemře při porodu.

Tož to jsou ty svobody a základní práva. Ne ulejvat se ze školních povinností, herrgott!

6 0
možnosti

He, já měl takovýho kámoše. Byl to sice "jen" internetovej kámoš, ale chystal jsem se...

Bohužel umřel dřív, a to byl asi o tejden mladší, než já.

Žil v Dubaji a moc nám toho na jednom blogu povyprávěl, o kultuře, historii a tak. Velmi vzdělanej člověk, kunsthistorik a tak...

A jednou o svým arabským kámošovi. Měl farmu, kdesi v poušti. Státem zadotovaný zavlažování, spousta zeleně a nějaký kozičky. A taky psa. Německýho ovčáka na hlídání. Zprvu jenom to, Arab a pes nejdou moc dohromady. Ale nakonec se prej stal rodinným mazlikem! A ten českej kámoš, co ho na přání svýho arabskýho kámoše někde sehnal, ho učil český povely. Měl (možná spíš měla, mám takovej dojem, že to byla čuba) i český jméno, ale už si nevzpomenu.

A arabští "majitelé"  se učili český povely a byli naprosto v poho. Nevím sice, jak to znělo, musela to nejspíš bejt taková trochu komedie. Ale fungovalo to.

Tím chci říct, že ne zrovna každej Arab je "terorista".

0 0
možnosti

A to je teprve začátek!!! Copak asi budou požadovat za několik let?

2 0
možnosti

Nic, než to "svoje" živobytí. To, na co jsou zvyklí. Oni i ony.

Nazdar, Evropo!

1 0
možnosti

Teda lidi, výživná debatička. Taková hutná, řekl bych. Teď už jen zbejvá, aby nám jako ve Švajcu začali rozdávat zbraně. A abychom měli stejně pevný nervy, jako oni!

;-D;-D;-D

3 0
možnosti

No sláva, konečně jedno rozumné rozhodnutí. před spolužačkami ji nediskriminují a neodlišují "burkini", ale její víra. Pokud chtěla žít mezi muslimy, měla přemluvit rodiče a odstěhovat se do nějaké muslimské země.

1 0
možnosti

K61a68r93e97l 36N63e41č26a54s

12. 9. 2013 17:05

Je to nesmysl,co zde říká pan Michal.Tito lidé,zejména  ženy mají ke svlékání velmi cudný vztah.U mužů je to trochu komplikované.Náboženská regulace a stále přítomná pohlavnost jim dělá trochu v hlavě zmatek. Ale to je jiná kapitola.

0 0
možnosti

Pane Nečas, jste si jistý tím blábolem co se nám tady snažíte vnutit?

0 0
možnosti