Diskuze

Skandál na vládní misi v Jižní Koreji. Člen delegace obtěžoval tamní hygieničku

Mimořádný případ od čtvrtka zaměstnává úředníky ministerstva obrany. Velmi kulantně řečeno - lékař s hodností podplukovníka se během aktuálně probíhající vládní mise v Jižní Koreji dopustil velmi nevhodného chování vůči tamní hygieničce. Resort se chystá lékaře potrestat. Případem se zabývá i ministerstvo zahraničí. Podle expertů může ohrozit česko-korejské mezinárodní vztahy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J92a13n 55K64u48m91š91t77a

18. 4. 2023 15:06

To jsou ti hyperkorektní Asiati, nejhorší jsou Japonci, ti si potrpí na vše a když udělají i ten nejmenší přešlap tak se nadřízenému omlouvají a klání se mu nebo klečí na kolenou.

u nás by z toho byl sice taky skandál, ale nakonec by z toho nebylo nic kromě nějakého zaměstnaneckého napomenutí a strhnutí 1 prémie z výplaty .

A udělat to Čech Češce, tak ta si to s ním vyříká osobně a zdupe ho tak že ani nebudou potřebná média a kárné řízení ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak je vidět za koho koupeme- když měl Andrej vracet dotace, nebo začalo stíhání ve Francii, nebyl tu ani štěk. Ale plácnutí úředníka ve vládním speciálu je na demisi😂

0 0
možnosti
AV

Nechápete ten rozdíl? Člen delegace se ožral v letadle – už to je s podivem, že v rámci pracovní doby je povoleno v letadlech konzumovat alkohol (viz nedávný výčet toho, co muselo být objednáno na palubu letadla delegace s Pekarovou v čele) – a následně svým chováním v opilosti zadělal na mezinárodní incident, kdy právě Jižní Korea tyto záležitosti bere nadmíru vážně. Tento incident může mít za následek nulový výsledek této cesty a jedníní, narušení mezinárodních vztahů ČR a Jižní Korei. Chápete tento rozdíl? Ve zkratce mohou Korejci říct, že s takovými hulváty, hovady a prasaty nechtějí nic mít a nashle.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DT

Takze nejen neschopni, jeste k tomu uchylove. Boze proc?

0 0
možnosti
SM

Ještěže to nebylo v KLDR. Kim už by nám vyhlásil válku.

0 0
možnosti
MK

Kde se na palubě vládního speciálu vzal alkohol? 8-o

4 0
možnosti
Foto

J31i48r46k76a 61H64o36n66c86ů

14. 4. 2023 10:55

To je diplomatické tajemství.

1 0
možnosti
BM

Chtěl budovat mezinárodní vztahy na jiné úrovni.

1 0
možnosti
JM

Pekarová u toho koulela očima ;-D

3 0
možnosti
JK

J25a57k69u83b 60K15o88r44e47c

14. 4. 2023 14:20

Jako myslíte doma u televize? To možná, ale rozhodně ne tam na místě, když tam nebyla, že?

0 0
možnosti
VI

Ve svém nejvyšším šéfovi maji podřízení svůj vzor.Očekávám vyjádření min.obrany a jsem zvědav,zda bude tak intenzivně jednat,jak jednala s našim úspěšným olpionikem..

9 0
možnosti
LS

Pokud ponecháme stranou ten incident, nabízí se otázka účelu cesty a složení delegace:

Pokud je "cesta zaměřená na dopravu a dopravní infrastrukturu, energetiku, strojírenství, chytrá města či kosmonautiku", proč je členem delegace gastroenterolog?

6 0
možnosti
JS

Nebyl členem delegace. Jenom se s nimi svezl.

0 0
možnosti